Okan Buruk'tan Muslera kararı!

İstanbulspor maçında kalesinde devleşen Okan Kocuk, son dakikada Galatasaray'ı kurtarmıştı. Okan Buruk Sivasspor maçı için son kararını verdi.

İstanbulspor karşısında kalesinde devleşen Okan Kocuk, Sivas maçında yedek kalacak. Cezası biten Muslera eldivenleri devralacak.

Cezalı Lucas Torreira'dan yoksun Galatasaray'da sakatlıkları devam eden Kazımcan Karataş, Mathias Ross ve Mauro İcardi, zorlu mücadele için Sivas'a götürülmedi.

Teknik Direktör Okan Buruk, kaleci Okan Kocuk'un İstanbulspor maçındaki iyi performansına ve 90+3'te yaptığı kritik kurtarışa rağmen, cezası biten Fernando Muslera'ya Sivasspor müsabakasında eldivenleri geri verecek.

Sol bekte Van Aanholt'un olması bekleniyor. Sabah'ta yer alan habere göre; 3 yerli kuralında Abdülkerim Bardakcı ve Kerem Aktürkoğlu'nun dışında formayı orta sahada Berkan Kutlu alacak.

Okan Buruk'tan Muslera kararı! ile ilgili etiketler Süper Lig Okan Buruk Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.