Okan Buruk'tan maç sonrası çarpıcı açıklamalar: Birçok bölgeye transfer yapmamız gerekiyor

Yeni sezon öncesi çalışmalarına devam eden Galatasaray, ikinci hazırlık maçında MOL Fehervar'a 1-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılarda maçın ardından Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Buruk, "Marcao'nun olduğu bölgeye, orta sahaya, ön tarafa, birçok bölgeye transfer yapmamız gerekiyor. Eksiklerimizi çok net şekilde görüyoruz. Bu anlamda çaba harcıyoruz. Bunları tamamlayacağız." dedi..

Yeni sezon öncesi çalışmalarına devam eden Galatasaray, ikinci hazırlık maçında Fehervar'a 1-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılarda maçın ardından Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'tan maç sonrası çarpıcı açıklamalar: Birçok bölgeye transfer yapmamız gerekiyor

İŞTE OKAN HOCANIN MAÇ SONRASI SÖZLERİ:

Marcao'nun olduğu bölgeye, orta sahaya, ön tarafa, birçok bölgeye transfer yapmamız gerekiyor. Eksiklerimizi çok net şekilde görüyoruz. Bu anlamda çaba harcıyoruz. Bunları tamamlayacağız.

Okan Buruk'tan maç sonrası çarpıcı açıklamalar: Birçok bölgeye transfer yapmamız gerekiyor - Resim : 2

EKSİK OYUNCULARIMIZ VAR, TRANSFER OLACAK

%100 hazır değiliz. Eksik oyuncularımız var. Transferlerimiz olacak. Galatasaray'ı hak ettiği yere getireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın.

Okan Buruk'tan maç sonrası çarpıcı açıklamalar: Birçok bölgeye transfer yapmamız gerekiyor - Resim : 3

ALMIŞ OLMAK İÇİN ADAM ALMAK İSTEMİYORUZ, EN İYİ OYUNCULARI GETİRMEYİ PLANLIYORUZ

Transfer yapmak kolay değil. Almış olmak için adam almak istemiyoruz. En iyi oyuncuları getirmeye çalışıyoruz. O da zaman alıyor. Herkes iyi niyetli çalışıyor. En kısa zamanda bize direkt katkı sağlayacak oyuncuları getireceğiz.

Sergio geldi, bir transfer daha yapacağız. Ön bölgeye de transfer yapacağız belki. Görüşmeler sürüyor. Kadromuz daha güçlü hale gelecek..

Okan Buruk'tan maç sonrası çarpıcı açıklamalar: Birçok bölgeye transfer yapmamız gerekiyor ile ilgili etiketler Galatasaray Okan Buruk Transfer hazırlık maçı Maç sonrası açıklama mol fehervar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.