Okan Buruk'tan Galatasaray açıklaması

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak seçimde seçilecek başkanın Dopmenec Torrent ile yola devam etmesine hiç ihtimal verilmiyor. Sarı-kırmızılı takımın gündemindeki teknik adamlardan Okan Buruk konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Son olarak Başakşehir'de şampiyonluk yaşayan ve sonraki sezonun ortasında görevinden ayrılan Okan Buruk, isminin sıkça geçtiği Galatasaray teknik direktötlük göreviyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

NTV'de yayınlanan Kırılma Anı isimli programa konuşan Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

2013'ten beri tek başıma çalışıyorum, Süper Lig'de birçok takımı çalıştırdım, Galatasaray'a rakip oldum. Böyle maçlarda duygularınızı belirtmeyi doğru bulmuyorum. Taraftara öyle gözükmeyi doğru bulmuyorum. Bir Futbol adamıyım, teknik direktör olarak Türkiye'de en yukarılara çıkmak istiyorum. Galatasaray'a teknik direktör olabilmek için çok çaba sarf etmek gerekir. Ben kariyerimde çok çaba sarf ettim. En dipten gelip şampiyonluk yaşamış bir teknik direktör olarak Galatasaray teknik direktörü olmayı kendime yakıştırıyorum ve istiyorum. Birçok insandan da bunu alabilmek çok önemli. Sokak bir aynadır. Gittiğiniz her yerde insanlar size sevgisini gösteriyor. Bunu insanlardan duymak çok güzedl. Bir sonraki teknik direktör olarak beni görmeleri çok önemli. İnşallah bir gün olur. En doğru zamanda her şeyin olması önemli. Benim için hayatıma baktığımda doğru zamanda olacaksa olsun.

Okan Buruk'tan Galatasaray açıklaması ile ilgili etiketler Galatasaray Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.