Okan Buruk, Trabzonspor maçında da Seferovic'i ilk 11'de başlatmayı düşünüyor

Teknik Direktör Okan Buruk, zorlu Trabzon deplasmanına da İsviçreli 9 numara ile başlayacak ve Gomis'i yine kulübeden hamle oyuncusu olarak kullanacak. Hafta içinde idmanlarda tecrübeli oyuncuyla özel olarak ilgilenecek Buruk ve yardımcıları, bir gol atması halinde Sefeovic'in devamını getireceği görüşünde.

Antalyaspor ve Ümraniyespor'a galibiyet gollerini Bafetimbi Gomis atsa da Seferovic ilk 11 çıkmaya devam edecek. Forma giydiği üç hazırlık maçında 2 gol ve 2 asistle taraftarlarının çabuk gözüne giren İsviçreli, özellikle Ümraniyespor karşılaşmasında kaçırdığı gollerle saç baş yoldurmuştu.

"SANA GÜVENİM TAM"

Sabırla suskun golcüsüne şans vermeye devam edecek olan Okan Buruk, Seferovic'in tek eksikliğinin gol olduğunu ve bunu attığı takdirde rahatlayacağı görüşünde. Öğrencisine "Sen da atacaksın. Sana güvenim tam" mesajını veren Buruk, 30 yaşındaki forveti Trabzonspor önünde de 11 başlatacak. Sabah'ta yer alan habere göre; alınan iki galibiyetin de kahramanı olan Bafetimbi Gomis ise yedek kuvvet ve hamle oyuncusu olarak kulübede hazır görev bekleyecek. Fransız forvet bu durumdan çok da rahatsız değil.

Okan Buruk, Trabzonspor maçında da Seferovic'i ilk 11'de başlatmayı düşünüyor ile ilgili etiketler Süper Lig Okan Buruk Antalyaspor Trabzonspor ümraniyespor bafetimbi gomis seferovic
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.