Okan Buruk, sol bek değişikliğine gitti! Gözler yeni isme çevrildi

Galatasaray’da sol bekte oynayan Patrick van Aanholt’un performansından memnun olmayan teknik direktör Okan Buruk, sol bek için takım içerisinden farklı bir oyuncuyu görevlendirdi. Galatasaray’ın Adana Demirspor’la oynayacağı maç öncesinde gözler yeni sol bek oyuncusuna çevrildi. Peki Aanholt’un yerini alan isim kim oldu? Cevabı haberimizde…

Galatasaray’da Adana Demirspor maçı öncesi sol bek mevkisinde oyuncu değişikliğine gidildi. Teknik Direktör Okan Buruk, son dönemlerde performansından memnun kalmadığı Patrick van Aanholt’un yerine başka bir oyuncuyu sol bek mevkisinde oynaması için görevlendirdi. Aanholt’un ise yedekte oturması bekleniyor. Cumartesi günü Adana Demirspor’la oynanacak olan maçta sol bek mevkisinde oynayacak futbolcunun kim olacağı ise merak ediliyor.

Okan Buruk, sol bek değişikliğine gitti! Gözler yeni isme çevrildi

Galatasaray'ın geçen sezon kadrosuna kattığı 32 yaşındaki Hollandalı oyuncu Patrick van Aanholt, bu sezon 7 maçta forma giyerek 2 asit yaptı ancak teknik heyet bu oyuncunun performansından mennun değil. Aanholt bu sezon deplasmanda 1-0 kazanılan Ümraniyespor ve yine deplasmanda 3-2 kazanılan Kasımpaşa maçlarında asist yapmıştı.

KONYASPOR MAÇINDA DUBOİS OYUNA DAHİL OLMUŞTU

Galatasaray'ın Konyaspor'u 2-1 yendiği maçın 78. dakikasında Aanholt'un yerine Dubois oyuna dahil olmuştu. Dubois kısa süre içinde asist yaparak takımın kazanmasında büyük pay sahibi olmuştu. Aanholt ise etkisiz performansıyla eleştiri almıştı.

Okan Buruk, sol bek değişikliğine gitti! Gözler yeni isme çevrildi - Resim : 2

KAZIMCAN'A TÜRKİYE KUPASI MAÇLARINDA ŞANS VERİLECEK

Sezon başında Altay'dan transfer edilen genç sol bek Kazımcan Karataş ise istenilen seviyede olmadığı için Okan Buruk tarafından as kadroda düşünülmüyor. Genç teknik adam Kazımcan'dan verim alabilmek için özellikle Türkiye Kupası maçlarında şans verecek. Buruk, bu sayede genç oyuncunun performansını artırarak as kadroya monte etme planı var.

OKAN BURUK, İSTANBULSPOR MAÇINDA DUBOİS'İ DENEDİ

Galatasaray'ın milli takım arasında İstanbulspor'la oynadığı maçta teknik direktör Okan Buruk Dubois'i sol bek pozisyonunda denedi. Aanholt ise o karşılaşmanın ilk 45 dakikasında sol önde görev aldı. Okan Buruk Leo Dubois'in performansını beğendi.

ADANASPOR MAÇINDA DUBOİS SOL BEK MEVKİSİNDE OYNAYACAK

Fanatik’in haberine göre; Galatasaray'ın Adana Demirspor'la oynayacağı karşılamada teknik direktör Okan Buruk sol bek mevkisinde Fransız Leo Dubois'e görev verecek. Aanholt ise yedekler arasında mücadeleye başlayacak.

 

 

Okan Buruk, sol bek değişikliğine gitti! Gözler yeni isme çevrildi ile ilgili etiketler Galatasaray Okan Buruk Patrick Van Aanholt Leo Dubois sol bek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.