Okan Buruk neşteri çıkardı! Sarı-kırmızılılarda ilk gidecek isim belli oldu...

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk bir yandan yeni gelen isimleri takıma motive etmek için uğraşırken bir yandan da devre arasında gönderilmesi planlanan isimleri belirlemeye çalışıyor. İşte son detaylar...

Galatasaray'da Okan Buruk'un gelişinin ardından birbirinden yıldız isimleri kadrosuna katan Galatasaray'da gözler devre arasında takımdan gönderilmesi planlanan isimlere çevrildi.

Yabancı kontenjanını düşünen Okan Buruk ilk olarak Hollandalılının gitmesi yönünde rapor verdi.

PATRICK VAN AANHOLT'A VEDA EDİLECEK!

Fotomaç'ın haberine göre sarı-kırmızılılar, teknik ekibin planlamasında yer almayan sol bek Patrick van Aanholt'la devre arasında yollarını ayırmayı planlıyor.

Geçen sezon bonservisi elinde olarak Galatasaray'a gelen 32 yaşındaki oyuncunun, 1.9 milyon Euro'luk garanti ücretine ek olarak 35 maçı geçtiği için 400 bin Euro, 19 galibiyetin karşılığı olarak 190 bin Euro prim aldığı kaydedildi.

Okan Buruk neşteri çıkardı! Sarı-kırmızılılarda ilk gidecek isim belli oldu...

TAKIMDA EN ÇOK KAZANAN İSİMLERDEN

Takımda Mertens, Torreira, Oliveira ve Muslera'dan sonra en çok kazanan isim olan Van Aanholt'un 1 buçuk yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Yönetim, devre arasında dolu olan yabancı kontenjanını deneyimli sol beki göndererek açmaya çalışacak.

.

Okan Buruk neşteri çıkardı! Sarı-kırmızılılarda ilk gidecek isim belli oldu... ile ilgili etiketler Galatasaray Okan Buruk Süper Lig Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.