Okan Buruk, Kayserispor maçı öncesi kadroda değişiklik yapmaya hazırlanıyor

Galatasaray, Kayserispor’la yarın oynayacağı maç için tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk, maç öncesinde kadroda değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Buruk, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'ü yedekte oturtmayı planlıyor. İki oyuncunun yerine sahada yer alacak isimler ise dikkat çekecek.

Galatasaray Süper Lig 'de 10. hafta maçında deplasmanda Kayserispor'la karşılaşacak. Teknik direktör Okan Buruk, maçta galibiyeti yakalamak için maç öncesinde kadroda değişiklik yapmaya karar verdi.

Okan Buruk, Yunus Akgün ile Kerem Aktürkoğlu’nu yedekte oturtmayı düşünüyor. İki oyuncunun yerine ise sürpriz isimler düşünülüyor.

KAZIMCAN'A SOL BEKTE ŞANS VERİLEBİLİR

Okan Buruk, BAY haftasında oyuncularını hucüm aksiyonları üzerine çalıştırdı. Teknik adam, hafta boyu Kazımcan Karataş’ı sol bek mevkide denedi. 3 yerli kuralı nedeniyle Kayserispor maçında Kazımcan’a ilk 11’de şans verilmesi bekleniyor. Genç teknik adam daha önceki haftalarda Patrick van Aanholt ve Dubois'e bu bölgede şans vermiş ancak istediği performansı alamamıştı.

Okan Buruk, Kayserispor maçı öncesi kadroda değişiklik yapmaya hazırlanıyor

ICARDİ İLK 11'DE YER ALACAK

Buruk, Icardi’yi ilk 11’de oynatmayı düşünüyor. Icardi, Kayserispor maçında rakipleri karşısında ilk 11’de sahada yer alacak.

Okan Buruk, Kayserispor maçı öncesi kadroda değişiklik yapmaya hazırlanıyor - Resim : 2

MATA VE MERTENS HAMLESİ

Buruk, Mata'yı 10 numara, Mertens'i ise sol kanatta oynatmayı planlıyor.

Okan Buruk, Kayserispor maçı öncesi kadroda değişiklik yapmaya hazırlanıyor - Resim : 3

Kerem ve Yunus’u yedeğe çekmeyi planlayan Buruk, sol tarafta Mertens ya da Rashica’ya şans verecek, sağ tarafta ise Barış Alper’i oynatacağı bekleniyor.

FANATİK

 

Okan Buruk, Kayserispor maçı öncesi kadroda değişiklik yapmaya hazırlanıyor ile ilgili etiketler Galatasaray Okan Buruk Dries Mertens Mauro Icardi Juan Mata
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.