Okan Buruk, Beşiktaş maçını değerlendirdi!

Okan Buruk Beşiktaş maçı sonrası, "Çok basit goller yedik. 9-10 tane net pozisyonumuz var ama bir o kadar da Beşiktaş'a pozisyon verdik" dedi.

Akhisar Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Böyle maçlara hafta içi hazırlanıyorsunuz, çalışıyorsunuz... 0-0 başlamak ve gol yememek çok önemli. Biz daha 2. dakikada golü kalemizde gördük ve bu bize pahalıya patladı. 20. dakikada 2-0 olduktan sonra Beşiktaş gibi bir takıma karşı maçı çevirmek kolay olmuyor. İkinci yarıya istekli başlamak istedik ama yine erken gol yedik. Çok basit goller yedik. 9-10 tane net pozisyonumuz var ama bir o kadar da Beşiktaş'a pozisyon verdik. Çok iyi bir takım maçtan önce de söyledim." dedi.

Okan Buruk, Beşiktaş maçını değerlendirdi! ile ilgili etiketler Okan Buruk Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.