Okan Buruk Alanyaspor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu: G.Saray'a karşı bir savaş başladı...

Süper Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 2-2 sona erdi. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk maçtan sonra önemli açıklamalarda bulundu. İşte Okan Buruk'un sözleri...

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 2-2 sona erdi. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk maçtan sonra önemli açıklamalarda bulundu.

İŞTE BURUK'UN SÖZLERİ:

''Maalesef. Güzel giden bir oyun. Türkiye'deki hakemlerin ana rolü, güzel giden şeyleri bozmak. Böyle bir savaşın olacağını biliyorduk. Bu savaşta 2 puan kaybettik. İyi pozisyonları değerlendiremedik. Oyuncularım ellerinden geleni yaptılar.

Ali Palabıyık'a rağmen bol pozisyon bulduk ama maalesef olmadı. Galatasaray'a karşı net bir savaş başladı bunu görüyoruz. Sadece hakemler değil, dış etkenler de var.

Biz bu savaşın içinde varız, gerekeni yapacağız. Bu iş burada kalacak iş değil. Oyuncularımın emeklerinden dolayı hepsini tebrik ediyorum.

Destek olalım diyoruz ancak mevcut düzende bu mümkün görünmüyor. Düzelecek gibi de durmuyor.''

Okan Buruk Alanyaspor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu: G.Saray'a karşı bir savaş başladı... ile ilgili etiketler Galatasaray Alanyaspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.