Okan Buruk kimdir, kaç yaşında? Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk'un kariyeri...

Okan Buruk Galatasaray Teknik direktörü oldu. Galatasaray Başkanlığına seçilen Dursun Özbek ilk icraatini kulübede yaptı. Domenec Torrent ile yolları ayrılması beklenen kulüpte yeni teknik direktör Okan Buruk Oldu. Okan Buruk kimdir, kaç yaşında? Okan Buruk hangi takımları çalışıtrdı?

Okan Buruk Galaatasaray'ın yeni teknik direktörü oldu. Başkanlığa yeniden seçilen Dursun Özbek ilk icraat olarak teknik adam değişikliğine gitti. Geçtiğimiz aylarda GS teknik direktörü olmak istediğini açıklayan Okan Buruk ile anlaşmanın yakında açıklanması bekleniyor. Peki Okan Buruk kimdir, kaç yaşında?

Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerine son olarak Başakşehir Futbol Kulübünde devam etti. Şenol Güneş'in bugün A Milli Takım'a veda etmesi sonrası akla ilk gelen teknik adamlardan olan ve sosyal medyada da destek gören Okan Buruk, geçmişte dünyaca ünlü kulüplerde forma giymiş bir isimdir. Galatasaray, Beşiktaş, İnter gibi takımların formasını giyen Okan Buruk, 1973 yılında dünyaya gelmiştir.

OKAN BURUK A MİLLİ TAKIMA YABANCI DEĞİL!

Teknik Direktör Okan Buruk, 1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1.68 boyuyla bir zamanların bücür lakaplı futbolcusu Okan Burul, Karadeniz İdman Ocağı'nda spor kariyerine başladı. Eski Türkiye güzeli Nihan Akkuş ile evli olan ünlü teknik adamın Ali Yiğit isminde bir oğlu vardır.

Bir Trabzonspor maçında ayağının kırılmasıyla kariyerinin en büyük talihsizliğini yaşayan Buruk, bir süre yeşil sahalardan uzak kalmıştı. Dönemin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen'in desteğiyle birlikte yeşil sahalara geri dönen Okan Buruk, 2001 yılında İtalyanların ünlü kulübü İnter'e trasnfer oldu.

Beşiktaş'tan Okan Buruk açıklaması – Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri,  Turktime Haber Portalı

2009-10 sezonunun sonunda futbolu bırakmaya kararı verdi. Bu kararından sonra Türkiye formasıyla 19 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti ile oynanan maçta 9. dakikada Emre Aşık'la beraber oyundan çıkarak jübilesini yaptı. Guus Hiddink döneminde A millî takım İdari Koordinatörlüğü görevini yürüten Buruk, Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük görevine getirilmesiyle 2011 Kasım ayında yardımcı antrenör oldu.

ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

2011-2013 - Türkiye (yardımcı antrenör)
2013-2014 - Elazığspor
2014-2015 - Gaziantepspor
2015-2016 - Sivasspor
2016-2017 - Göztepe
2017-2018 - Akhisar Belediyespor
2018-2019 - Çaykur Rizespor
2019-2021 - İstanbul Başakşehir

Okan Buruk kimdir, kaç yaşında? Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk'un kariyeri... ile ilgili etiketler A milli futbol takımı okan buruk kimdir okan buruk kaç yaşında okan buruk hangi takımları çalıştırdı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.