Okan Bayülgen'in içinden yavru bir ejderha çıktı!

Bir cips firmasının yeni ürününün maskotu yavru ejderhayı Okan Bayülgen seslendirdi. Bayülgen’in sesiyle yavru ejderhayı canlandırdığı dijital videoda, çift karakterli maskotun eğlenceli hikayesi konu alınıyor.

Eğlencenin vazgeçilmez atıştırmalık markası Türkiye’de cips kategorisinde bir ilki gerçekleştirerek tek cipste iki farklı lezzet sunduğu ürünün dijital reklam filmi için Okan Bayülgen ile iş birliği yaptı.

Yavru ejderha ile iki farklı lezzetin tek bir cipste buluşmasını konu alan reklam filmi, ünlü sanatçı Okan Bayülgen tarafından seslendirildi.

okanbayulgen

Doritos Hotwave’de, ilk hissedilen barbekü tadı, yavru ejderhanın sakinliğini ifade ederken, sonradan gelen acı ise sinirli halini temsil ediyor. Bu maskot, iki farklı tat deneyimini tek cipste vaadeden ürünün vücut bulmuş hali niteliğinde reklam filminde yer alıyor.

İki farklı tat deneyimini tek cipste sunan ürün önce barbekü, sonra dalga dalga yayılan acı deneyimi deneyenleri hayatın monotonluğundan uzaklaştırıyor.

Okan Bayülgen'in içinden yavru bir ejderha çıktı! ile ilgili etiketler Okan Bayülgen cips Reklam yavru ejderha doritos seslendirme
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.