(OKA) Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı personel alım ilanı yayınlandı

(OKA) Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı personel alım ilanı yayınlandı. Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illeri kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak isteyen, Destek Personeli alımı yapılacak. (OKA) Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı personel alım ilanın tüm ayrıntıları haberimizde.

(OKA) Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı personel alım ilanı İŞKUR üzerinden yayaınlandı

Yayınlanan personel alım ilanına göre TR83 Bölgesinin (Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illeri) kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak isteyen, yeniliğe ve gelişime açık, analitik düşünebilen, müzakere kabiliyeti yüksek, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, kalkınma bilinci ve sorumluluğuyla hareket eden, seyahat engeli olmayan 1 Destek Personeli (Satın Alma Sorumlusu) alımı gerçekleştirecektir.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının merkezi Samsun ili olup, Ajansın faaliyet alanlarını Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illeri oluşturmaktadır. Sınavda başarılı olan aday, Samsun ilinde görevlendirilecektir.

Personel alım şartları

KPSS puanı ile ilgili pozisyon için başvuruda bulunacak adayların, en az dört yıllık lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumlarının veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından Tablo 1’de belirtilen bölümlerden lisans düzeyinde mezun olmaları lazım

TABLO 1

(OKA) Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı personel alım ilanı yayınlandı - Resim : 2

BAŞVURU ŞEKLİ, TARİHİ VE YERİ BAŞVURULAR

31/10/2022 tarihinden başlayarak 14/11/2022 tarihi saat 23.59'a kadar eDevlet - Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. Sadece elektronik ortamda yapılan başvurular geçerli olup ilanda belirtilen şartlara uygun olmayan başvurular ile elden, e-posta veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

TABLO 2

(OKA) Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı personel alım ilanı yayınlandı - Resim : 3

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ

Ajansa yapılan başvuruların sıralaması, KPSS puanı, tecrübe ve ilanda belirtilen diğer tercih alanları bakımından Tablo 3’te belirtilen değerlendirme kriterleri doğrultusunda Genel Sekreterlikçe yapılır.

TABLO3

(OKA) Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı personel alım ilanı yayınlandı - Resim : 4

SINAVIN ŞEKLİ, YERİ VE TARİHİ

Sınav, Sözlü Yarışma Sınavı şeklinde yapılacaktır. Başvurular, Genel Sekreterlikçe başvuru şartları bakımından değerlendirildikten sonra, mülakat sınavına katılabilecek adayların isimleri ile sınava ilişkin tarih ve yer bilgileri, 25/11/2022 tarihinden itibaren Ajansın internet sitesi olan https://oka.ka.gov.tr/ sayfasında ilan edilecektir. Ayrıca, adaylar sınava ilişkin bilgilerini Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecektir. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

(OKA) ORTA KARADENİZ KALKINMA AJANSI PERSONEL ALIM İLANI TAM METNİ İÇİN TIKLAYIN

 

 

 

 

(OKA) Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı personel alım ilanı yayınlandı ile ilgili etiketler Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Samsun personel alım ilanı memur alım ilanı İŞKUR
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.