Oğuzhan Uğur'un acı kaybı... Köpeği Suşi hayatını kaybetti

38 yaşındaki müzisyen ve Youtuber Oğuzhan Uğur, 2013 yılından beri birlikte yaşadığı köpeği Suşi'nin hayatını kaybettiğini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında aşk yaşamaya başladığı oyuncu Müjde Uzman'la ilişkisine bir dargın bir barışık devam eden Oğuzhan Uğur köpeği Suşi'nin vefatıyla yıkıldı. 2013 yılından beri aynı evi paylaştığı can dostu Suşi'nin ölüm haberini Oğuzhan Uğur sosyal medyadan duyurdu.

Oğuzhan Uğur'un acı kaybı... Köpeği Suşi hayatını kaybetti


Twitter’dan konu ile ilgili bir paylaşımda bulunan Oğuzhan Uğur, “Güzel kızım benim. Yazacak çok şey var ama uzatmayacağım… Hani insan, hayvan, bitki arasında bir sevgi hiyerarşisi vardır ya… En değerlisi insandır derler. Ben onu tanıdığım birçok insandan fazla sevdim. O da beni. Hoşça kal Suşi. (2013-2022)” ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Uğur'un acı kaybı... Köpeği Suşi hayatını kaybetti - Resim : 2

 

Oğuzhan Uğur'un acı kaybı... Köpeği Suşi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Oğuzhan Uğur Sosyal Medya Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.