Oğuzhan Özyakup maçı sedyeyle terketti

Beşiktaş'ın yakası sakatlıklardan kurtulmuyor... Ajdin Hasic, Vincent Aboubakar, Cenk Tosun ve Ümraniye'de kiralık oynayan Atakan Üner'den sonra Oğuzhan Özyakup da sakatlandı. Tecrübeki futbolcu Ankaragücü maçının 16. dakikasında sakatlanarak sahayı sedyeyle terketti.

Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş-Ankaragücü'nün 15. dakikasında sakatlanarak sahayı sedyeyle terketti. Tecrübeli futbolcunun tendon sakatlığı yaşadığı ve sezonu kapatabileceği öğrenildi. 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun durumu yarın netlik kazanacak.

Ajdin Hasic ve Cenk Tosun'un ağır sakatlıklar yaşayarak sezonu kapattığı Beşiktaş'ta bugün de devre arasında Ümraniyespor'a kiralanan genç isim Atakan Üner'in sezonu kapattığı haberi gelmişti. 15 gollü Aboubakar'dan milli takımdan sakat döndüğü için yararlanamayan Kartal, son haftaların formda ismi Oğuzhan'ı da kaybetti.

Oğuzhan sedyeyle kenara gelirken kenarda takım arkadaşları büyük kaygı yaşadı. Bir anda tüm futbolcular Oğuzhan'ın yanına gelip durumunu öğrenmek istedi. Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen Sergen Yalçın'ın takımı önemli bir ismini daha kaybetmiş oldu.

Bu sezon 19 maça çıkan Oğuzhan Özyakup 3 gol, 2 asistlik skor katkısı sağlamıştı. 

Oğuzhan Özyakup maçı sedyeyle terketti

 

Oğuzhan Özyakup maçı sedyeyle terketti ile ilgili etiketler Beşiktaş Oğuzhan Özyakup Ankaragücü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.