Yıldız oyuncunun sanal kaçamağı...

İfşa edilen futbolcular kervanına Oğuzhan Özyakup da katıldı. Beşiktaşlı yıldız oyuncunun model Funda Aksu'ya Instagram üzerinden mesaj attığı iddia edildi.

Takvim'in haberine göre; Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile Nisan'da başlayan ilişkisini nikah masasına taşımaya hazırlanan Beşiktaş'ın milli futbolcusu Oğuzhan Özyakup, çapkınlıktan geri kalmadı.

Geçen hafta Melisa ile ailelerini tanıştıran ve düğün tarihini belirleyen Oğuzhan'ın, çapkınlık yaparken yakalandığı yazıldı. 27 yaşındaki futbolcunun model Funda Aksu'ya Instagram'da attığı mesajlar gündeme geldi.

'BU DA ARDINDAN GELEN GOL'

Instagram'dan paylaşımda bulunan Funda Aksu'nun, Oğuzhan'ın mesajlarını göstererek ''Bu da ardından gelen gol'' paylaşımında bulunduğu belirtilmişti.

Yıldız oyuncunun sanal kaçamağı...

YALANLAMA GELDİ

Konuyla ilgili Oğuzhan Özyakup'tan açıklama geldi. Oğuzhan Özyakup, görüntünün photoshoplu sahte bir yazışma görüntüsünden ibaret olduğunu ifade ederek söz konusu haberi yalanladı.

Oğuzhan Özyakup ile Melisa Aslı Pamuk, 2020 yılında evlenmeyi planlıyor.

Yıldız oyuncunun sanal kaçamağı... ile ilgili etiketler Oğuzhan Özyakup Melisa Aslı Pamuk funda aksu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.