Oğuzhan Özyakup güzel oyuncu ile evleniyor!

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile Beşiktaş'ta top koşturan Oğuzhan Özyakup'dan müjdeli haber geldi. Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile Nisan'dan beri aşk yaşadığı oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un ilişkisi adım adım evliliğe gidiyor.

Nisan ayından beri aşk yaşayan Oğuzhan Özyakup ile Melisa Aslı Pamuk'un ilişkisi adım adım evliliğe gidiyor. Takvim'in haberine göre; çiftin aileleri geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy'de buluşup tanışmışlar. Çekirdek aillerin bir araya gelip uzun uzun sohbet ettiği buluşmada; iki aile üyeleri de birbirini çok sevmiş.

EVLİLİK YAKIN

Ailesinin de onayını alan 27 yaşındaki futbolcu, evlilik kararını öne çekmiş. 28 yaşındaki güzel sevgilisiyle 2020 yaz başında evlenmeyi planlayan yıldız futbolcu, Melisa Aslı Pamuk'tan da olumlu yanıt almış. Genç çift, düğün için şimdiden yer arayışına başlamış.

Oğuzhan Özyakup güzel oyuncu ile evleniyor! ile ilgili etiketler Oğuzhan Özyakup Melisa Aslı Pamuk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.