Oğuzhan Özyakup: Bildiğiniz taşta oynadık bugün!

Oğuzhan Özyakup: "Bildiğiniz taşta oynadık bugün! Cenk Tosun'un sakatlığını zemine bağlamak istemiyorum ama yazık günah yani... Erzurum soğuk bir şehir tamam da dünyada bir sürü soğuk şehirde zeminler böyle değil. Isıtma neden çalıştırılmıyor bu statta. Zemin taş!"

Beşiktaş deplasmanda BB Erzurumspor'u 4-2 mağlup ederek bitime 8 hafta kala zirvede puan farkını 7'ye yükseltti. Şampiyonluk yolunda dev bir adım atan Siyah-Beyazlılar, galibiyete pek sevinemedi. Cenk Tosun'un yaşadığı talihsiz sakatlık tüm takımda moralleri bozdu.

Takımın deneyimli isimlerinden Oğuzhan Özyakup, maç sonu beIN Sports'a verdiği röportajda soyunma odasında çıt çıkmadığını söyledi. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, Kazım Karabekir Stadı'nın zeminine de isyan etti: "Bildiğiniz taşta oynadık bugün! Cenk Tosun'un sakatlığını zemine bağlamak istemiyorum ama yazık günah yani... Erzurum soğuk bir şehir tamam da dünyada bir sürü soğuk şehirde zeminler böyle değil. Isıtma neden çalıştırılmıyor bu statta. Zemin taş!"

"Biz maça çıkmadan önce dedik, neden bu kadar sert diye. Islatılmasını istiyoruz kabul edilmiyor. İnşallah bu durumlardan ders çıkarılır. Çok şanssız oldu Cenk için. Çok geçmiş olsun, umarım en iyi şekilde toparlanır, bunu biliyoruz. Aldığımız 3 puana sevindik ama soyunma odasında bir kişi sevinemiyor Cenk'in sakatlığından ötürü. Bir kişinin sesi çıkmıyor."

Siyah-Beyazlılar'ın maçtaki 2. golünü atan Oğuzhan, son 2 maçta sahaya ilk 11'de çıkarken 6 puan kazandırdı. Bu sezon 18 lig maçına çıkan Ozzie 3 gol, 2 asistle oynuyor.

Oğuzhan Özyakup: Bildiğiniz taşta oynadık bugün! ile ilgili etiketler Beşiktaş Oğuzhan Özyakup Cenk Tosun BB Erzurumspor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.