Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir'i Kahkahaya Boğan Açıklamalar! Gülmekten Bayılacaksınız

Bir süredir sinema ve dizi projeleriyle gündeme gelmeyen meşhur şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, sevenlerine müjdeyi verdi. Son zamanlarda genelde müzik projeleriyle anılan ünlü oyuncu televizyona yeni bir proje için görüştüğünü söyledi.

Bir süredir sinema ve dizi projeleriyle gündeme gelmeyen meşhur şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, sevenlerine müjdeyi verdi. Son zamanlarda genelde müzik projeleriyle anılan ünlü oyuncu televizyona yeni bir proje için görüştüğünü söyledi.

Sevgilisi Demet Özdemir'le güzel zaman geçirerek bitirdiğini söyleyen Oğuzhan Koç yeni sezon için hazır olduğunu belirtti. Görüşmekte olduğu yeni projeler olan ünlü oyuncu ''Birkaç gelişme oldu, netleşince güzel bir havadis veririm.'' diye açıklama yaptı.

Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir'i Kahkahaya Boğan Açıklamalar! Gülmekten Bayılacaksınız

Oğuzhan Koç Televizyonda Sevenleriyle Buluşacak!

Televizyona bir proje planı olduğunu ifade eden ünlü oyuncu bu projenin TV programı olduğunu belirtti. Durum netleştikten sonra programın duyurulacağını söyleyen Oğuzhan Koç, yalnızca ekranda değil sahnede de olacağını belirtti. 

İlişkilerinin yıldönümünde sevgilisi Demet Özdemir'e yapacağı sürpriz sorulunca ünlü oyuncu sevgilisini değil, muhabirleri nasıl şaşırtacağını düşündüğünü söyledi. Evlilik teklifi planlarını soran muhabire verdiği kaçamak cevaplar ile herkesi kahkahaya boğdu.

Arabesk Bir Albüm Yapmayı Planlıyor

Müzik konusunda enteresan planları olduğunu söyleyen Oğuzhan Koç, arabesk temalı bir proje yapmayı uzun zamandır planladığını belirtti. Sevenlerinin de beklemekte olduğu bu çalışmanın 3 büyük müzisyen ile birlikte olacağını ve ilerleyen zamanda bu kişileri açıklayacağını da söyledi. Pandemi şartları uygun olursa kapalı alanlarda konser vermek istediğini belirten ünlü şarkıcı kış sezonuna hazır olduğunu ifade etti.

İçinde bulunduğu film projesinin tamamlandığını söyleyen Demet Özdemir, Şubat veya Mart aylarında filmin yayınlanacağını belirtti. Pandemiden uzak, sağlıklı bir kış sezonu temenni eden ünlü oyuncu yakın zamanda yeni sürpriz gelişmelerin de olacağının haberini verdi. Dizi projeleri arasında henüz anlaştığı bir proje olmadığını belirten ünlü oyuncu entrikaya yakın bir karakter oynamak istediğini söyledi.

Oğuzhan Koç'tan Demet Özdemir'i Kahkahaya Boğan Açıklamalar! Gülmekten Bayılacaksınız ile ilgili etiketler Oğuzhan Koç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.