Oğuzhan Koç'a müstakbel kayınvalidesinden onay çıktı!

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün annesiyle beraber Etiler'de objektiflere yansıdı.

Milliyet Cadde yazarı Seçkin Şenvardar'ın haberine göre,

Yağmur Tanrısevsin'in annesi Deniz Tanrısevsin, kızının Oğuzhan Koç’la olan birlikteliğine onay verdiğini belirtirken, evlilikle ilgili sorulara ise “Kendileri bilir artık” cevabını verdi.

Annesiyle bir mağazada alışveriş yaptıktan sonra objektiflere yansıyan 27 yaşındaki oyuncu, hava değişiminden dolayı soğuk algınlığı yaşadığını belirtti.

yt4

"Bir kozmetik markasının reklam yüzü olduğu anlaşma için 900 bin lira aldığı" haberlerinin hatırlatılması üzerine Yağmur Tanrısevsin, “Sonuçta çalışıyoruz ve emeğimizin karşılığını alıyoruz” dedi.

Sözün dönüp dolaşıp sevgilisi Oğuzhan Koç’a gelmesi üzerine güzel oyuncu, annesinin yanında utangaç tavırlar sergiledi. “Lütfen annemi bu konularla sıkıştırmayın” diyen oyuncunun aksine Deniz Tanrısevsin, damat adayı Koç’u beğenerek dinlediğini dile getirerek, “Şarkılarını beğenerek dinliyorum, hepsi güzel” cevabını verdi.

yagmur-tanrisevsin-in-annesi-oguzhan-koc-a-onay-cikti-10045531

Deniz Tanrısevsin, kızı Yağmur’u ekrandan izlerken onunla gurur duyduğunu ancak kimi zaman eleştirip bunu söylemekten geri kalmadığını da sözlerine ekledi.

Oğuzhan Koç'a müstakbel kayınvalidesinden onay çıktı! ile ilgili etiketler Yağmur Tanrısevsin Oğuzhan Koç deniz tanrısevsin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.