Oğuzhan Koç O Ses Türkiye'de ilk sezonda şampiyonluk yaşadı! Şampiyon Hasan Koçak kimdir?

O Ses Türkiye 2022 Şampiyonu Hasan Koçak oldu. Oğuzhan Koç'un takımında yer alan Hasan Koçak finalde Beyazıt Öztürk'ün takımından Devrim Seyrek'i geçerek O Ses Türkiye Şampiyonu oldu. Bu sonuçla Oğuzhan Koç ilk sezonunda şampiyonluk yaşadı. Peki O Ses Türkiye Şampiyonu Hasan Koçak kimdir, kaç yaşında?

tv8 canlı yayınında 2022'nin O Ses Türkiye Şampiyonu açıklandı. Jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un yaptığı yarışmada gösterilen performanslar ve oylamalar sonucununda finale iki kişi adını yazdırdı: Hasan Koçak ve Devrim Seyrek.

O Ses Türkiye mücadelesi Ekim 2021'de başlamıştı. Birbirinden güçlü seslerin yarıştığı programda final gerçekten kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Kazanan isim ise SMS oylaması sonucu belli oldu.

O Ses Türkiye Son İkiye Kalan İsimler

O Ses Türkiye'de yarı finalin ardından finale kalan son iki yarışmacı Hasan Koçak ve Devrim Seyrek oldu. Yapılan oylama sonucunda Hasan Koçak O Ses Türkiye Şampiyonu oldu.

O Ses Türkiye şampiyonu Hasan Koçak kimdir? Hasan Koçak kaç yaşında ve nereli?

O Ses Türkiye'de yarı finalde yapılan eleme ile finale kalan on yarışmacı belli oldu. O Ses Türkiye finalistleri; Hakkı İlek, Mustafa Açıkgöz, Devrim Seyrek, Anastasiya Budakva, Yunus Emre Çelik, Wafa Benradja, Mert Yenihayat, Yaşam Hancılar, Şevval Ekiz ve Hasan Koçak oldu.

Oğuzhan Koç İlk Sezonunda Şampiyonluk Yaşadı

O Ses Türkiye jürisine bu yıl katılan şarkıcı Oğuzhan Koç takımında yer alan Hasan Koçak'ın SMS oylaması sonrası şampiyon olması Oğuzhan Koç'a da şampiyonluk getirdi.

O Ses Türkiye Hasan Koçak kimdir? Hasan Koçak kaç yaşında ve nereli?

O Ses Türkiye Şampiyonu Hasan Koçak Kimdir?

Hasan Koçak aslen Artvinlidir. 23 yaşında olan O Ses Türkiye Şampiyonu Hasan Koçak Erzurum'da yaşıyor. Erzurum Atatürk Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde eğitim alıyor.

 

 

Oğuzhan Koç O Ses Türkiye'de ilk sezonda şampiyonluk yaşadı! Şampiyon Hasan Koçak kimdir? ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Oğuzhan Koç hasan koçak kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.