Oğuzhan Koç hakkında çıkan 'yağlarını aldırdı' haberlerini ti'ye aldı

Oyuncu Demet Özdemir ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen 36 yaşındaki şarkıcı Oğuzhan Koç'un sevgilisinin isteğiyle göbek ve kalça yağlarını aldırdığı iddia edildi. Hakkında çıkan haberlerin ardından Koç sosyal medyadan paylaştığı photoshoplu fotoğraf karesiyle iddiaları ti'ye aldı.

14 Şubat'ta evlenme teklifi ettiği sevgilisi Demet Özdemir ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Oğuzhan Koç'un düğün öncesi güzelleşmek için ameliyat masasına yattığı ve sevgilisinin isteğiyle göbek ve kalça yağlarını aldırdığı iddia edildi.

Oğuzhan Koç, fazla kilolarından kurtulmak için bıçak altına yattığı iddiasına sosyal medyadan paylaştığı espirili fotoğraf karesiyle yanıt verdi. Koç, hakkında çıkan haberlerin ardından filtre ile kendini şişmanlattığı fotoğrafı Instagram'dan yayınladı. Böylelikle dedikoduları ti'ye alan şarkıcı, iddiaları da yalanlamış oldu.

İşte Oğuzhan Koç'un o paylaşımı...

Oğuzhan Koç hakkında çıkan 'yağlarını aldırdı' haberlerini ti'ye aldı

 

 

 

Oğuzhan Koç hakkında çıkan 'yağlarını aldırdı' haberlerini ti'ye aldı ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç Sosyal Medya yağ aldırma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.