Oğuzhan Karaburgu kimdir? Akdeniz Üniversitesi nerede?

Üniversitelerin uzaktan eğitime devam ettiği bugünlerde Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili Ve Edebiyatı bölümünde Dr. Öğr. Üyesi olan Doç. Dr. Oğuzhan Karaburgu’nun attığı tweet ortalığı karıştırdı. Oğuzhan Karaburgu olayı nedir? Oğuzhan Karaburgu kimdir? Akdeniz Üniversitesi nerede? İşte detaylar…

Doç. Dr. Oğuzhan Karaburgu kimdir sorusu gündemde. Üniversitelerde koronavirüs salgını sonrasında uzaktan eğitime devam edilirken Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili Ve Edebiyatı bölümünde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Doç. Dr. Oğuzhan Karaburgu’nun sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaştığı mesaj ortalığın karışmasına neden oldu.

Doç. Dr. Oğuzhan Karaburgu sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "neymiş sınavda kamera açmak özel hayatın gizliliğine müdahaleymiş! biz zaten bize striptiz yap diye açtırıyoruz kamerayı, ya da yatak odanı bizle paylaş diye... işinize bakın. oturup sınavınıza çalışın. fantezilerinizi sonra paylaşırsınız!" tweetini attıktan sonra gelen tepkilere dayanamayarak sosyal medya hesaplarını tamamen kapattı.

OĞUZHAN KARABURGU KİMDİR?

Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili Ve Edebiyatı bölümünde Dr. Öğr. Üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Oğuzhan Karaburgu 1975 yılında dünyaya gelmiştir. Doktorasını PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde, yüksek lisansını CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ, Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde ve lisansını ise ERCİYES ÜNİVERSİTESİ, Fen Edebiyat Fakültesi’nde tamamlamıştır.

Oğuzhan Karaburgu kimdir? Akdeniz Üniversitesi nerede?

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ NEREDE?

Akdeniz Üniversitesi, Antalya ilinin Konyaaltı ilçesinde yer almaktadır.

Oğuzhan Karaburgu kimdir? Akdeniz Üniversitesi nerede? ile ilgili etiketler Akdeniz Üniversitesi Oğuzhan Karaburgu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.