Oğuzhan Asiltürk'ün vefatı sonrası skandal paylaşım!

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Oğuzhan Asiltürk, bugün neredeyse bütün liderlerin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı. Siyaset dünyasını ortak acıda buluşturan Asiltürk'ün vefatı üzerine sosyal medyada yapılan bir paylaşım büyük tepki çekti. DEVA Partisi yönetiminde olduğu öğrenilen İbrahim Tuna isimli kişi, Asiltürk'ün ardından skandal bir paylaşıma imza attı.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk geçtiğimiz gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Asiltürk'ün vefatı siyaset dünyasını ortak bir acıda buluşturdu. Parti genel başkanları, bakanlar ve milletvekilleri başta olmak üzere siyasiler Asiltürk için taziye mesajları paylaştı.

Öte yandan Asiltürk için bugün düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın katıldığı görüldü.

SOSYAL MEDYADA SKANDAL PAYLAŞIM

Asiltürk'ün vefatı siyaset dünyasını ortak bir acıda birleştirse de sosyal medyada yapılan bir paylaşım tepkilere neden oldu. DEVA Partisi yönetiminde olduğu öğrenilen İbrahim Tuna isimli sosyal meyda kullanıcısı, Oğuzhan Asiltürk'e ilişkin skandal bir paylaşım yaptı.

Oğuzhan Asiltürk'ün vefatı sonrası skandal paylaşım!

"İyi ki ölüm var. Yoksa bazıları hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyor. Umarım Ermeni Mezarlığında boş yer vardır." gibi skandal ifadelerin kullandığı paylaşım, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki çekti. DEVA Partisi'nin parti yönetiminde olduğu öne sürülen bu hesabın sahibi için harekete geçip geçmeyeceği ise merak konusu oldu.

Öte yandan İbrahim Tuna'nın daha sonra sosyal medya hesabını gizlediği ve 'Buradaki yazılanlar şahsımı bağlar' notunu düştüğü görüldü.

Oğuzhan Asiltürk'ün vefatı sonrası skandal paylaşım! - Resim : 2

DEVA PARTİSİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

İğrenç paylaşımın ardından Deva Partisi'den yapılan açıklamada İbrahim Tuna'nın disiplin kuruluna sevk edildiği belirtildi. 

Oğuzhan Asiltürk'ün vefatı sonrası skandal paylaşım! ile ilgili etiketler Deva Partisi vefat Oğuzhan Asiltürk ibrahim tuna
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.