Oğuzhan Asiltürk'ün kongre çağrısına Karamollaoğlu'ndan yanıt

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün kongre çağrısına yanıt verdi. Karamollaoğlu, "Açıklamaları Oğuzhan Bey'i bağlar. Parti içi meselelerimizi kamuoyunda tartışmayı doğru bulmuyorum" dedi.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün kongre çağrısına üst üste yanıtlar geldi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığı açıklamada parti içi meseleleri komuoyu önünde tartışmak istemediklerini söyledi. Karamolloğlu, "Açıklamaları Oğzuhan Bey'i bağlar" dedi. 

BİR YANIT DA BİROL AYDIN'DAN GELDİ

Oğuzhan Asiltürk''ün açıklamalarına bir yanıt da parti sözcüsü Birol Aydın'dan geldi. Aydın, yaptığı yazılı açıklamada 

partinin karar organları olan Başkanlık Divanı ve Genel İdare Kurulu üyeleri ile teşkilat mensuplarının tamamının süreçlerin nasıl işlediğini iyi bildiklerini belirtti.

Saadet Partisi'nin kararlı duruşunun ortada olduğunu ve kamuoyunun geniş kesimlerince takdirle karşılandığını kaydeden Aydın, "Saadet Partisi'nin yetkili kurulları ve karar organları bellidir. Yine aynı şekilde tüzüğümüzde kongre kararının nasıl alınacağı yazılıdır." ifadesini kullandı.

AA'nın haberine göre; Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı problemlere sebep olan yanlış politikalara hangi saiklerle itiraz ettiklerinin millet tarafından bilindiğini aktaran Aydın, şunları kaydetti:

"Kazandığımız bu geniş ilgi ve takdirin her geçen gün arttığının bilinci ve sorumluluğuyla, muhterem Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu'nun öncülüğünde, GİK üyelerimiz, il/ilçe başkanlarımız ve partimizin her bir kademesinde görev yapan mensuplarımızın tamamı, ülkemizdeki kutuplaşma zeminlerini ortadan kaldırmak, hak ve adalete dayalı bir Türkiye'yi tesis etmek ve hep birlikte daha güzel bir gelecek inşa etmek için gece gündüz çalışmaktadır ve bu anlayışla çalışmaya da devam edecektir."

 

Oğuzhan Asiltürk'ün kongre çağrısına Karamollaoğlu'ndan yanıt ile ilgili etiketler Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi Oğuzhan Asiltürk kongre çağrı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.