Oğuz Yılmaz kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Oğuz Yılmaz kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne sizler için araştırdık. Başarılı şarkıcı sevilen müzikleri ile bugün Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programına konuk oldu. Sizler için Oğuz Yılmaz kimdir, kaç yaşında hayatını derledik.

Oğuz Yılmaz kimdir, kaç yaşında, Insatagram adresi ne merak ediliyor. Besteleri ve şarkıları ile tanınan Ankaralı şarkıcı Oğuz Yılmaz’ın hayatını sizler için derledik. Bugün konuk olduğu Demet ve Alişan ile Sabah  Sabah programında şarkıları ile stüdyoyu coşturdu. Peki, Oğuz Yılmaz kimdir, kaç yaşında detaylar haberimizde.

Oğuz Yılmaz Kimdir? Kaç yaşında?

Oğuz Yılmaz 25 Ekim 1968 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Küçüklüğünden beri müziğe olan ilgisi onu müzik yarışmalarına girmeye teşvik etmiştir. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yapmış olduğu müzik yarışması ile müzik hayatına başlamıştır.

Oğuz Yılmaz kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

1989 yılında "Duydun mu? - Bi Denem" isimli, ilk albümünü çıkarmıştır ve yaptığı bu şarkı satış rekorları kırmayı başarmıştır. 1991 yılında Kazan Plak'la anlaşma yaparak 10’a yakın albüme imzasını atmıştır. 1993 yılında 'Çarşı Çakalı', 1994 yılında 'Vurgunum Sana', 1995 yılında ise 'Zilli Dilek', 1996’te  'Nazlı'mı Beklerim', 1997 yılında 'Keriman' gibi albümleri ile adını duyurmaya devam etmiştir. 1999’te 'Usta' albümünü yayınlamıştır. 'Bas Bas Paraları Leyla’ya' bu albümünde yer almakta olup, parça  Oğuz Yılmaz’ın etkili yorumu ile Türkiye’de ve Avrupa’da büyük ilgi görmüştür.

2003 yılında sevilen şarkı 'Gördün mü?' albümü ile tekrar müzik marketlerdeki yerini aldı. 'Çekirge ve Gördün mü?' gibi hit şarkılara imza atan Oğuz Yılmaz, Çekirge isimli parçasıyla çocukların büyük beğenisini kazanmıştır. 2004 yılında açtığı kendi müzik şirketiyle yoluna devam eden Oğuz Yılmaz 'Yılmazlar Plak Şirketini' kurmuştur. Oğuz Yılmaz kızı Sude ile birlikte 'Uğur Böceğim' şarkısını düet yapmıştır. Oğuz Yılmaz evli ve iki çocuk babası olduğu bilinmekte.

Oğuz Yılmaz kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Instagram adresi ne?

Ünlü şarkıcının Instagram hesabına Oğuz Yılmaz (@oguzyilmazmuzik) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Oğuz Yılmaz kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Oğuz Yılmaz kimdir kaç yaşında nerelidir eşi kim şarkıları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.