Oğuz Arda Sel'in annesi ne paylaştı? 9'un sırrı nedir? Tren kazasında ölen Arda'nın annesi ne yazdı?

Oğuz Arda Sel'in annesi Mısra Öz'ün paylaşımı yürekleri dağladı. İki ay önce Çorlu'da meydana gelen tren kazasında babasıyla hayatını kaybeden Arda ile ilgili annesi bir paylaşım yaptı. Herkes Arda'nın annesinin ne yazdığını merak ediyor. Peki Oğuz Arda Sel'in annesi ne paylaştı? 9'un sırrı nedir? Detaylar haberimizde...

Oğuz Arda Sel'in annesi ne paylaştı? İki ay önce Çorlu'da meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel'in annesi Galatasaray - Lokomotif Moskova maçının ardından yürekleri dağlayan bir paylaşım yaptı. 9 detayının ön plana çıktığı paylaşımın ne olduğu merak ediliyor. Peki Oğuz Arda Sel'in annesi ne paylaştı? 9'un sırrı nedir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Oğuz Arda Sel'in annesi ne paylaştı? 9'un sırrı nedir? Tren kazasında ölen Arda'nın annesi ne yazdı?

Oğlunun sık sık Galatsaray maçlarını izlemeye gittiğini daha önceki paylaşımlarında belirten Mısra Öz, dün Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray - Lokomotif Moskova arasında oynanan ve Galatasaray'ın 3-0'lık galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından çok duygusal bir paylaşım yaptı.

Anne Öz "Oğuz Arda'dan işaret var"başlığı ve oğlunun Galatasaray Müzesi'nde çekilmiş bir fotoğrafıyla yayınladığı paylaşımında şunları yazdı:

"METİN OKTAY İLE CENNET TRİBÜNÜNDESİN"

"Bugün maçı Metin Oktay ile cennet tribününden izleyeceksin demiştim. Çok özledim bir işaret yolla dedim... Şu an ağlıyorum... Şu an bunu bilen herkes ağlıyor. Senin için 9 rakamının özel olduğunu herkes bilir... Doğduğun ev, doğduğun gün ve yıl, okul numaran, Barcelona'ya gittiğin gün ve bize veda ettiğin yaş: "9".

Oğuz Arda Sel'in annesi ne paylaştı? 9'un sırrı nedir? Tren kazasında ölen Arda'nın annesi ne yazdı? - Resim : 2

Senden bir işaret istedim bu gece. Maçın ilk golü 9'uncu dakikada geldi. Herkes dedi ki, "Bu Oğuz Arda'nın işareti". Ah dedim şükürler olsun. Ardından ikinci gol geldi. Bu sefer de golü 9 numara attı. Maç bitmeden dayın dedi ki, "Eğer 3 gol olursa bana işaret vermiş olacak. Çünkkü bugün koyduğum fotoğraf Oğuz Arda'm ile ilk Şampiyonlar Ligi maçını izlemeye giderken çekilmişti. Maç Arena'daydı ve 3-0 bitmişti." Maç bitti. 3-0. Üçünü gol 90'ıncı dakika. Arda bizimlesin. İşaretlerin bizimle. Anneciğim ağlattın hepimizi."

Oğuz Arda Sel'in annesi ne paylaştı? 9'un sırrı nedir? Tren kazasında ölen Arda'nın annesi ne yazdı? ile ilgili etiketler Oğuz arda sel annesi ne paylaştı 9 sırrı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.