Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray'a 2 iyi, 1 kötü haber

Süper Lig'de Fatih Karagümrük mağlubiyetini Göztepe karşısında telafi eden Galatasaray'da, Trabzonspor karşısında da tek hedef galibiyet. Sarı-Kırmızılılar'da son haftaların formda golcüsü Diagne bu kez forma giyemeyecek ama Falcao 62 gün sonra maç kadrosunda...

Süper Lig'de bir haftayı bay geçtiği için maç eksiğiyle puan tablosunda 2 sırada bulunan Galatasaray, 15. haftada deplasmanda Trabzonspor'u mağlup edip zirvenin sahibi olmak istiyor. Yarınki randevu öncesi yola çıkan Sarı-Kırmızılılar'da iki iyi, bir kötü haber var.

Sakatlıktan çıkan Radamel Falcao 62 gün sonra maç kadrosuna dahil oldu. En son BB Erzurumspor maçında forma giyen Kolombiyalı yıldız Ankaragücü maçında cezalı olduğu için oynamazken, 5 Kasım'daki antrenmanda sakatlanmış ve takımdan uzak kalmıştı.

Karagümrük maçında kırmızı kart gören Marcao'ya 1 maç ceza verilirken, Brezilyalı stoper de Trabzon maçında görev yapabilecek.

Kötü haber ise son dakikada geldi. Son haftaların yıldız ismi Mbaye Diagne, ailesindeki bir kişinin covid-19 testi pozitif çıkınca tedbir olarak kadroya alınmadı.

GÖZLER OĞULCAN ÇAĞLAYAN'DA

Mbaye Diagne'nin yokluğunda Radamel Falcao kadroda olsa da fiziksel olarak yüksek seviyeye henüz çıkmadığı için Trabzonspor maçında santrfor bölgesinde ibre Oğulcan Çağlayan'dan yana... Önce genç futbolcunun, ilerleyen dakikalarda da maçın seyrine göre Falcao'nun görev yapması bekleniyor.

7. KEZ KARŞI KARŞIYALAR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim kariyerlerinde 7. defa karşı karşıya gelecek. Önceki 6 maçta, Terim'in takımları iki defa galip gelirken, Avcı da iki kez güldü. 

21.05.2000 Galatasaray-İstanbulspor 1-1

11.09.2011 İstanbul BB-Galatasaray 2-0

15.04.2018 Galatasaray-Başakşehir 2-0

15.12. 2018 Başakşehir-Galatasaray 1-1

19.05.2019 Galatasaray-Başakşehir 2-1

27.10.2019 Beşiktaş-Galatasaray 1-0

Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray'a 2 iyi, 1 kötü haber

Trabzonspor maçı öncesi Galatasaray'a 2 iyi, 1 kötü haber ile ilgili etiketler Galatasaray Trabzonspor Oğulcan Çağlayan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.