Galatasaray'da Denizlispor maçı öncesi golcü sıkıntısı

Galatasaray hem derbiyi hem de 3 futbolcusunu kaybetti... Kırmızı kart gören Diagne'nin yanı sıra Beşiktaş maçında sakatlanan Oğulcan Çağlayan ile Şener Özbayraklı, Denizlispor maçında forma giyemeyecek. Fernando Muslera ise formasına kavuşuyor.

Galatasaray'da sakatlık şoku... Beşiktaş derbisini 2-0 kaybederek zirvenin 5 puan gerisinde kalan Sarı-Kırmızılılar'da Şener Özbayraklı 1-2 hafta, Oğulcan Çağlayan ise 2-3 hafta takımını yalnız bırakacak. Cim Bom'da Radamel Falcao'nun sakatlığı sürerken, Senegalli santrfor Mbaye Diagne de derbide kırmızı kart görmüştü.

20 Ocak Çarşamba günü, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Denizlispor'u ağırlayacak olan Galatasaray, hazırlıklarına sakatlıkların gölgesinde devam ediyor. Kulüpten yapılan sağlık bilgilendirmesinde, "Emre Taşdemir, tedavisinin ardından takımdan ayrı sahada kendisi için hazırlanan özel program dâhilinde çalıştı. Beşiktaş maçında sol üst arka adale grubunda ağrı hisseden Şener Özbayraklı'nın karşılaşma sonrası yapılan MR tetkiklerinin ardından hafif-orta derece zorlanma (minimal kısmi yırtık ve kanama), Oğulcan Çağlayan'ın ise sağ üst arka adale grubunda orta düzeyde zorlanma (kısmi yırtık ve kanama) tespit edilmiş, her iki oyuncumuzun da tedavisine başlanmıştır" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş derbisi sonrası Diagne'nin gördüğü kırmızı kartı eleştiren teknik direktör Fatih Terim, "Kafayı sokacağın yere ayağını sokmaya çalışırsın atılırsın, Hiç profesyonelce değil" demişti. İki golcüsünü kaybeden, Oğulcan'ı da sakatlığa kurban veren Terim'in Denizlispor maçında Ryan Babel'i ileri uçta oynatması bekleniyor. G.Saray'daki iyi haber ise Fernando Muslera'nın dönüyor olması. Terim, 7 aylık sakatlık sürecinin atlatan Uruguaylı kalecinin Denizli maçıyla döneceğini açıklamıştı.

Galatasaray'da Denizlispor maçı öncesi golcü sıkıntısı ile ilgili etiketler Galatasaray Denizlispor Oğulcan Çağlayan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.