Oğul Taşçıoğlu babası için böyle teşekkür etti

Koronavirüs ile mücadele sırasında virüse yakalanan ve yaşamını yitiren Prof.Dr.Cemil Taşçıoğlu’nun adı, Okmeydanı’nda yapılan yeni şehir hastanesine asıldı. Oğul Onur Taşçıoğlu, babasının adının hastaneye asılmasını, Cemil Taşçıoğlu adının asıldığı fotoğraf ve kırmızı bir atkı simgesi ile duyurdu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı bir açıklama ile Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun adının Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine verildiğini açıklamıştı.

Yine, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medyadan paylaştığı mesajında şunları söylemişti:

"Cemil Hocamızı perşembe günü ebediyete uğurladık. Yolunu izleyecek öğrencileri ve bilimsel çalışmalarıyla yaşayacak. İsmi, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanemize verildi. Hastanemizin ismi artık Prof. Dr. CEMİL TAŞÇIOĞLU ŞEHİR HASTANESİ. Hep iyilikle anılsın."

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’nun oğlu Onur Taşçıoğlu ise Erdoğan ve Bakan Koca’ya şu ifadelerle teşekkür etmişti:

"Babam Prof.Dr. Cemil Taşçıoğlu'na hakkettiği değeri verdiğiniz, adını sonsuza kadar yaşattığınız, üzüntümüzü bir nebze de olsa azalttığınız, bizi gururlandırdığınız için teşekkür ederim.”

OĞUL TAŞÇIOĞLU SAĞLIKÇILAR İÇİN 1 MAYIS MESAJI YAYINLADI!

Babasının adının Okmeydanı’nda yeni yapılan şehir hastanesine verilmesinden dolayı aile olarak mutlu olduğunu ifade eden Onur Taşçıoğlu, sosyal medya hesabından, sağlık çalışanlarının 1 Mayıs gününü kutlayarak,yine babasının taktığı kırmızı atkı simgesi ile beraber ”Bir ömür emeğinin karşılığı için teşekkürler.” yazdı.

Oğul Taşçıoğlu babası için böyle teşekkür etti

Oğul Taşçıoğlu babası için böyle teşekkür etti - Resim : 2

Oğul Taşçıoğlu babası için böyle teşekkür etti ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hastane Koronavirüs Korona Cemil Taşçıoğlu onur taşçıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.