Öğretmenlerin ek ders ücretlerine ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de

Öğretmenlerin ek ders saatlerine ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de yayınlandı. Düzenlemeye göre, öğretmen ve usta öğreticilere her 5 ders saati için 1 ders saati ilave ücret ödenecek.

Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar'da değişikliğe gidildi. Ek ders ücreti karşılığı görev yapan öğretmen ve usta öğreticilerin ek ders saatlerine ilişkin düzenleme, bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Öğretmenlerin ek ders ücretlerine ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de

HER 5 DERSE, 1 DERS SAATİ İLAVE ÜCRET

Değişiklikle resmi eğitim kurumlarında, ek ders ücreti karşılığı görev yapan öğretmen ve usta öğreticilere her 5 ders saati için 1 ders saati ilave ücret ödenecek. 

Öğretmenlerin ek ders ücretlerine ilişkin düzenleme Resmi Gazete'de ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Ders ve Ek Ders Saatleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.