Öğretmenler ek ders ödeme alacak mı? 21 Eylül sonrası ek ders ödemesi alınacak mı?

Öğretmenler ek ödeme alacak mı? 21 Eylül okulların açılması sonrası öğretmenler ek ders ücret ödemesi alabilecek mi? Okulların açılması sonrası ek ders ücreti ödemeleri başlayacak mı? İşte detaylar...

Öğretmenler ek ödeme alacak mı? 21 Eylül sonrası öğretmenlerin ek ödeme alabilecek mi merak ediliyor. İşte detaylar...

ÖĞRETMENLER EK DERS ÖDEMESİ NASIL OLACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı(MEB), geçtiğimiz haftalarda okullara gönderilen resmi yazıda 31 Ağustos - 18 Eylül 2020 tarihleri arasındaki telafi eğitimi sürecinde DYK ve hafta sonu verilen canlı dersler dışında hafta içi verilen canlı derslerin ek ders ödemelerinin maaş karşılığı doldurulduktan sonra yapılmasını belirtmiş, dolayısıyla maaş karşılığı doldurulamayacağı için ek ders ödemeleri minimum düzeye ve hatta sıfıra inmişti.

Öğretmenlerin 21 Eylül Sonrası Ek Ders Ücreti Ödemeleri Nasıl Olacak?

Telafi eğitim süreci bugün tamamlandı. Önümüzdeki haftadan itibaren ana sınıfı ve 1. sınıflara okullar açılacak. Dolayısıyla öğretmenlerin ek ders ücretleriyle ilgili il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde bir muamma oluştu. Öğretmenlere ek ders ücreti ödenecek mi? Ödeme yapılacaksa nasıl ödenecek? gibi soruların cevapları aranırken bakanlıktan bir yazı veya açıklama gelmedi.

 

Öğretmenler ek ders ödeme alacak mı? 21 Eylül sonrası ek ders ödemesi alınacak mı? ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanlığı 21 Eylül Öğretmen ek ders ücreeti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.