Öğretmene Babalar Günü mesajları 2021! Öğretmene en duygusal Babalar Günü sözleri

Öğretmene babalar günü mesajı! Haziran ayının en özel günlerinden biri olan Babalar Gününde baba olan öğretmenimize sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade etmemiz gerekmektedir. İşte, Öğretmene en duygusal babalar günü kutlama sözleri…

Haziran ayının 3. Pazar günü olan 20 Haziran tarihi tüm dünyada kutlanan Babalar Günüdür. Onların üzerimizde olan emeklerine karşılık olarak unutmadığımızı göstermek adına bu özel günde öğretmenimize söyleyeceğimiz her tatlı babalar günü sözleri ile sevgimizi ifade edebiliriz.

ÖĞRETMENE BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Canım öğretmenim babalar gününüz kutlu olsun. Sen bizim hem öğretmenimiz hem de babamızsın. Seni çok seviyorum öğretmenim.

Siz Dünyanın en iyi Öğretmeni olduğu gibi en iyi babasısınız. Öğretmenim; babalar gününüz kutlu olsun. Ailenizle ve sevdiklerinizle güzel günler geçirmeniz dileğiyle.

Nezaket, merhamet ve dürüstlük. Sizden öğrendiğim en önemli 3 şey. Öğrenciniz olmaktan gurur duyuyorum. Babalar Gününüz kutlu olsun öğretmenim!

Bizleri eğiten, öğreten ve aynı zaman da babalıkta yapan canım öğretmenim. Babalar gününüz kutlu olsun.

Emeğinin karşılığını asla ödeyemeyeceğimiz öğretmenimiz. Babalar Gününüz kutlu olsun.

Onu örnek alırız çoğu zaman kendimize, onunla yürür, onunla büyürüz. Babalar günün kutlu olsun öğretmenim.

Canım öğretmenim ellerinizden öper, babalar gününüzü kutlarım. İyi ki varsınız.

Bugün başardığım ve elde edebildiğim her şeyde sizin payınız var. Babalar gününüz kutlu olsun öğretmenim.

Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle bizi seven öğretmenim, size layık olmak için çalışıyorum. Babalar gününüz kutlu olsun.

Bizleri evlatları gibi seven, en zor anlarımızda hiç çekinmeden bize yardım elini uzatan, yeri geldiğinde bir arkadaş gibi oturup derdini dinleyen canım öğretmenim; babalar gününüz kutlu olsun.

Bazı dersler vardı Allah’ım hiç bitmesin dediğimiz, o derslerin gelmesini dört gözle beklediğimiz ve o dersi anlatan siz değerli öğretmenimizin hiç gitmesin diye dua ettiğimiz öğretmenim. Babalar Gününüz Kutlu Olsun Canım Öğretmenim.

Babalar gününüz kutlu olsun öğretmenim. İyi ki benim öğretmenimsiniz sizi çok seviyorum.

Babalar gününüzü en içten dileklerimle kutlarım öğretmenim. Okulların açılıp bir an önce kavuşmak dileğiyle.

Öğretmene Babalar Günü mesajları 2021! Öğretmene en duygusal Babalar Günü sözleri ile ilgili etiketler Babalar Günü öğretmene babalar günü mesajları öğretmene babalar günü mesajı öğretmene babalar günü sözleri babalar günü mesajları babalar günü sözleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.