Öğretmene Anneler Günü mesajları 2021! Öğretmene en anlamlı Anneler Günü mesajı

Öğretmene anneler günü mesajları! Mayıs ayının en özel günlerinden biri olan Anneler Gününde öğretmenlerimize olan sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade etmemiz gerekmektedir. Öğretmene en anlamlı anneler günü mesajı…

Mayıs ayının 2. Pazar günü tüm dünyada kutlanan Anneler Gününde onların üzerimizde olan emeklerine karşılık olarak unutmadığımızı göstermek için bu özel günde öğretmenlerimize söyleyeceğimiz her tatlı söz ile sevgimizi ifade edebiliriz.

ÖĞRETMENE ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Anneler Günün kutlu olsun!

Sorunlarımızı dinlemek ve çözümler üretmek için bize her zaman vakit ayırdığınız için teşekkürler öğretmenim. Anneler Gününüz kutlu olsun!

Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Anneler Gününüz Kutlu Olsun.

Öğretmene Anneler Günü mesajları 2021! Öğretmene en anlamlı Anneler Günü mesajı

Öğretmen taze ruhları işleyen ustadır. Canım Öğretmenim Anneler Günün Kutlu Olsun.

Şayet siz olmasaydınız, dünyanın en eksik insanlarında birisi olurdum. Bana hayattaki güzel şeyleri gösterip, bugünkü halime gelmemin en büyük destekçisi oldunuz. Yüzünüzdeki o güzel gülümseme hiçbir zaman kaybolmaz umarım. İyi ki varsınız öğretmenim.

Bizimle hayatı paylaşan; bize hayatı öğreten, birey olma çabasında yol gösteren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

O sımsıcak sevgin her şeye değer öğretmenim hele o şefkatli bakışların içimi ısıtır öğretmenim sensin benim en iyi öğretmenim. Anneler gününüz kutlu olsun canım öğretmenim.

Bir öğretmen olmaktan fazlası oldunuz benim için. Bir dost, bir destekçi kısacası her şey oldunuz. Bana verdiğiniz destekleri asla unutmayacağım. Hayat boyu mutlu olmanız dileğiyle. Anneler Gününüz kutlu olsun.

Canım öğretmenim siz dünya üzerinde eşine rastlamayacak kadar iyi kalpli öğretmenimsiniz. Anneler gününüz kutlu olsun.

İyi ki siz benim öğretmenimsiniz. Sizi çok seviyorum canım öğretmenim. Anneler gününüz kutlu olsun.

Okula gelmenin en zor olduğu günlerde bile sizin dersiniz için koşa koşa gelirdim. Siz adeta sınıf üzerinde açan bir güneştiniz ve ışığıız ile bizleri aydınlattınız. En özel gününüz, Anneler Gününüz kutlu olsun.

Elimden gelenin en iyisini yapmam için bana sürekli ilham verdiğiniz için size minnettarım. Anneler Gününüz kutlu olsun!

Sizin öğrettikleriniz olmasa karanlık bir kuyuda sıkışmış bir şekilde yaşamım geçerdi. Beni kuyudan çıkarıp, hayatı öğrettiğiniz için ne kadar teşekkür etsem. Öğrencilerinizi ısıtan o güzel gülüşünüz yüzünüzden hiç eksik olmasın. İyi ki varsınız öğretmenim.

Bir bataklığı bile en güzel kokularla dolu bir gül bahçesine çevirebilecek, dokunduğu her şeyi güzelleştirebilecek tek insan olan öğretmen benim için siz oldunuz. Ruhumun bataklığını bir bahçeye çevirdiniz. Yaşamın güzel yönlerini bana siz gösterdiniz. Gününüz kutlu olsun. Nice anneler gününe...

Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır. (Atatürk)

Anneciğim, sen yol gösterici ve ilham kaynağı bir yıldızsın. Bana ve tüm öğrencilerine göstermiş olduğun rehberlik için sana teşekkür ederim. Anneler Günün kutlu olsun!

Öğretmene Anneler Günü mesajları 2021! Öğretmene en anlamlı Anneler Günü mesajı ile ilgili etiketler öğretmene anneler günü mesajı anneler günü mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.