Öğretmen tekmesi hastanelik etti...

Bursa'nın İznik ilçesinde bir ilkokulda sınıf arkadaşı ile kavga eden öğrenciye tekme atarak, hastanelik ettiği öne sürülen öğretmen hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Çiçekçi İlkokulu 4. sınıf öğrencisi B.G (9) dün akşam saatlerinde eve geldikten sonra fenalaşarak babası B.G. tarafından İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. B.G, muayenenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Buradaki muayenesinde akciğerinde ödem ve kanama tespit edilen B.G'nin ameliyata alındığı öğrenildi.

ÖĞRETMENİM TEKME ATTI
Bu arada, B.G, babasına okulda sınıf arkadaşı ile kavga ederken kendilerini ayırmak isteyen öğretmen H.C.Ş'nin göğsüne tekme ile vurduğunu anlattı.

Oğlunun iddiası üzerine baba B.G, durumu İlçe Jandarma Komutanlığına aktardıktan sonra savcılığa giderek, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu. Baba B.G'nin şikayetinin ardından İznik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmen H.C.Ş, hakkında soruşturma başlatıldı.

Öğretmen tekmesi hastanelik etti... ile ilgili etiketler Bursa Öğretmen Öğrenci tekme sınıf
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.