Öğretmen ödeneği ne kadar? Öğretim yılına hazırlık ödeneği ne zaman yatacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere her eğitim yılı öncesi ödenen öğretim yılına hazırlık ödeneği tutarı belli oldu. MEB Bakanı Mahmut Özer tarafından açıklanan ödenek haberi öğretmenlerin merak konusu oldu. Peki öğretmen ödeneği ne kadar? Öğretim yılına hazırlık ödeneği ne zaman yatacak?

Öğretim yılına hazırlık ödeneği ilköğretim ve ortaokul müdürleri ve yardımcıları, cezaevi okullarında çalışan öğretmenler, yönetici, eğitim uzmanı ve yardımcılarına ödenir. Her yıl eğitim yılı başlamadan hesaplara yatan ödenek, öğretmenleri ve eğitimcileri heyecanlandırdı. Peki öğretim yılına hazırlık ödeneği ne kadar? Hesaplara ne zaman yatacak?

ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK ÖDENEĞİ NE KADAR?

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı öncesi öğretmenlerin hesaplarına yatadcak öğretim yılına hazırlık ödeneği bu yıl için 1250 TL olarak belirlendi.

Öğretim yılına hazırlık ödeneği ne kadar, kimlere ödenir? 2021 Öğretmen  ödeneği ne zaman ödenecek? - Son Dakika Haberleri Milliyet

ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK ÖDENEĞİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

2021-2022 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı zaman kala Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretim yılına hazırlık ödeneği ödemelerinin 2 Eylül 2021'den itibaren yapılacağını bildirdi.

Öğretmen ödeneği ne kadar? Öğretim yılına hazırlık ödeneği ne zaman yatacak? ile ilgili etiketler MEB öğretim yılına hazırlık ödeneği öğretmen ödeneği
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.