Öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

20 bin öğretmen atama sonuçları son dakika saat kaçta açıklanacak? Atama sonuçları 2017, öğretmen atama sonuçları açıklanacak. Atama sonuç ekranı MEBBİS haberi superhaber.tv'de. 20 bin öğretmenin merakla beklediği atama sonuçları bugün saat 18.00-20.00 saatleri arası açıklanması bekleniyor.

Atama sonuçları 2017, öğretmen atama sonuçları açıklanacak. Atama sonuçları ekranı MEBBİS haberi superhaber.com'de. 20 bin öğretmenin merakla beklediği atama sonuçları bugün saat 18.00-20.00 saatleri arası açıklanması bekleniyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), geçtiğimiz pazartesi gününe kadar 20.127 sözleşmeli öğretmen ataması için tercihleri almıştı. Tercihler, ilkatama ekranından yapılmış ve adayın seçimi doğrultusunda il ve ilçe MEM'ler tarafından onaylatılmıştı. MEB'in takvimine göre bugün öğretmen atama sonuçları açıklanacak. Bakanlıktan şu ana kadar bir duyuru olmadığı için tören yapılması beklenmiyor. Öte yandan atama bekleyen yüz binlerce öğretmen atamaların saat kaçta açıklanacağını merak ediyor.

AAret_1

Bakanlığın önceki atamaları da dikkate alınarak, 20.127 sözleşmeli öğretmen atamasının bugün saat 18.00-20.00 arasında açıklanması en kuvvetli ihtimal olarak görülüyor. Atamalar açıklandığı anda superhaber.com'de bulabileceksiniz. Atama sonuçları için mebbis.meb.gov.tr üzerinden giriş yapın. Eğer şifreniz yoksa önce talep formu doldurmanız gerekir. Şifre ve kullanıcı adınız varsa MEBBİS modüllerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

20 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Bakanlığın önceki atamaları da dikkate alınarak, 20.127 sözleşmeli öğretmen atamasının bugün saat 18.00-20.00 arasında açıklanması en kuvvetli ihtimal olarak görülüyor.

MEBBİS GİRİŞ EKRANI MEBBİS'E GİRİŞ NASIL YAPILIR?

MEBBİS' BURADAN GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ!

Öncelikli adım MEBBİS'E mebbis.meb.gov.tr üzerinden giriş yapmaktır. Eğer şifreniz yoksa önce talep formu doldurmanız gerekir. Şifre ve kullanıcı adınız varsa MEBBİS modüllerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ancak MEBBİS şifre ve kullanıcı adınız yoksa aşağıdaki işlemleri yapmanız gerekir. Milli Eğitim Bakanlığı'nın çevrimiçi olarak internet üzerinden sunduğu hizmetlerin araştırma, geliştirme ve hizmete sunulması işlemleri MEBBİS'te MEBBİS Modüller üzerinden gerçekleştirilir.

Asym

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURU ŞARTLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, Türk vatandaşı olmak (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşları için Türk vatandaşı olma şartı aranmayacaktır.), Mezun olunan yükseköğretim programı, Bakanlığın öğretmenliğe atanacakların tespitine ilişkin kararına göre atama yapılacak alana uygun olmak, Öğretmenliğe kaynak teşkil eden yükseköğretim programlarından mezun olanların ihtiyacı karşılamadığı alanlara atanacaklar hariç olmak üzere, Ortaöğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans ya da Pedagojik Formasyon Programı/Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programından birinin başarıyla tamamlamış olmak, Yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanların, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yüksek öğrenimlerinin ve/veya pedagojik formasyon belgelerinin yurt içindeki yükseköğretim kurumlarına veya programlarına denkliği kabul edilmiş olmak, 2016 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında atanacağı alan için puan türleri (KPSSP10 ve KPSSP121) itibarıyla 50 ve üzerinde puan almış olmak,

AAretm

Devlet memurluğundan veya öğretmenlik mesleğinden çıkarılmayı gerektiren bir ceza almamış olmak, 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli olarak çalışmakta iken sözleşmeleri feshedilenler bakımından, başvuru tarihinin son günü itibarıyla bir yıl bekleme süresini tamamlamış olmak.

Öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? ile ilgili etiketler Öğretmen atama sonuçları mebbis milii eğitim bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.