Öğretmen 9. bölüm final full izle!

Öğretmen 9. bölüm final full izle! FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Öğretmen 9. bölüm final izlemek için tek parça FOX Play linki haberimizde...

Öğretmen 9. bölüm final full izle! Başrollerinde İlker Kaleli ve Ceren Moray’ın oynadığı Öğretmen dizisinin 9. final bölümü 15 Kasım 2020 Pazar akşamında saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

Öğretmen son bölümünde; Konsorsiyumda herkes bir anda Cabir’in saldırılarına maruz kalarak neye uğradıklarını anlamazlar.

ÖĞRETMEN 9. BÖLÜM FİNAL FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Akif’in artık son dersini verme vakti gelmiştir. Şimdiye dek her yaptığı: öğrencilerini rehin alarak bütün ülkenin dikkatini çekmesi, Zeynep ve Rüya’nın başına gelenlerin sorumlularını ortaya çıkarması ve verdiği tüm dersler, hepsi onu bu âna getirmiştir.

Öğretmen 9. bölüm final full izle!

Ve Akif bu son dersini verebilmek için her şeyi göze alır: canını vermeye bile. Fakat şimdiye dek hayatına dokunduğu kimse Akif’i kaybetmeye hazır değildir.

 

Öğretmen 9. bölüm final full izle! ile ilgili etiketler Öğretmen Öğretmen 9. bölüm Öğretmen son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.