Öğretmen 7. bölüm full izle!

Öğretmen 7. bölüm full izle! Öğretmen 7. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde FOX TV'de. 25 Ekim Pazar akşamında Öğretmen 7. bölüm tek parça olarak youtube'dan izlenebilecek.

Öğretmen 7. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde İlker Kaleli'nin rol aldığı Öğretmen 7. son bölümü tek parça FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

ÖĞRETMEN 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Öğretmen dizisi alışılagelmişin dışında hikayesiyle oldukça dikkat çekti. İlker Kaleli’nin hayat verdiği fizik öğretmeni Akif Erdem, öğrencilere alanının dışında bir ders vermek ister. İyi insan olmak. Akif hoca alanının dışında olan bu dersi verirken, alışılageldik ders tekniklerinin dışında bir teknik kullanır.

Akif öğretmen Küçükkapı Lisesi 12/A sınıfına derse girdiğinde önceden sınıfın etrafına bir bomba düzeneği kurar. Bu bombayı patlatan Akif öğretmen, sınıf ile dış dünyanın bağlantısını tamamen koparır. Buradan çıkışın tek bir yolu vardır. Akif öğretmenin sorduğu soruya doğru yanıtı vermek.

Akif öğretmen ilk başta terörist gibi görünse de onun tek amacı çocuklara iyi insan olmanın ne demek olduğunu anlatmaktır. Akif öğretmenin çıkış için öğrencilere sorduğu soru ise, “12A sınıfı öğrencisi Rüya Örnek’in ölümüne aranızdan kim sebep oldu?” çocuklar sonunda bu sorunun cevabını verecek ve sonrasında Akif öğretmenin iyi bir insan olduğunu anlayacaktır.

Öğretmen 7. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Fox TV öğretmen 7. bölüm öğretmen 7. son bölüm öğretmen son bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.