Öğretmen 1 Kasım neden yok? 8. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Öğretmen 8. bölüm 1 Kasım bugün var mı, neden yok? FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Öğretmen’in bugün 1 Kasım akşamında yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki, Öğretmen 8. bölüm ne zaman yayınlanacak? Yayından mı kaldırıldı? İşte detaylar…

Öğretmen 8. bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusunun cevabı merak edilmekte. FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde İlker Kaleli ile Ceren Moray’ın oynadığı Öğretmen dizisinin 8. bölümünden yeni bir haber geldi. Oldukça düşük aldığı reytingler sonrasında final bile yapabileceği iddia edilen Öğretmen dizisinden izleyenleri üzen bir haber medya gündemine bomba gibi düştü. Peki, Öğretmen 8. bölüm 1 Kasım neden yok?

ÖĞRETMEN DİZİSİ NEDEN YOK?

Pazar akşamları FOX TV’de olan Öğretmen dizisinin 8. bölümünün 1 Kasım akşamında ekranlarda yayınlanmayacağı belirtildi. İzmir’de yaşanan deprem felaketi sonrasında kanal yönetimi tarafından böyle bir karar alındığı ve Öğretmen 8. yeni bölümünün gelecek hafta 8 Kasım Pazar akşamında FOX TV ekranlarında olacağı ifade edildi.

ÖĞRETMEN DİZİSİ 8. BÖLÜM ÖZETİ

Taner’le yüzleşmesinden sonra Akif, kendine olan güvenini tamamen kaybetmiştir. Artık görev Akif’tedir. Akşam sekize kadar hem kendini hem de öğrencilerini yaptıklarında haklı olduğuna ikna etmelidir. Fakat kendi hafızasına bile güvenemiyorken bunu nasıl başaracaktır? Sonunda her şeyi hatırlamayı başaran Zeynep ise Akif’e, onu ikna edebilmek için zamanında ulaşabilecek midir?

 

Öğretmen 1 Kasım neden yok? 8. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler Öğretmen Öğretmen 8. bölüm Öğretmen yeni bölüm Öğretmen 1 Kasım
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.