Öğrencisiyle ilişkiye giren öğretmen tutuklandı!

ABD' de bir öğretmenin HIV virüsü taşımasına rağmen 14 yaşındaki bir öğrencisiyle 15 ay boyunca ilişki yaşadığı çocuklarının ihbarıyla ortaya çıktı.

ABD' nin New Jersey eyaletinde yaşayan 45 yaşındaki öğretmen Elyse Catillo, cinsel yolla bulaşan hastalığı olmasına rağmen 14 yaşındaki bir öğrencisi ile 15 ay boyunca cinsel ilişkiye girdi. Olay, annelerinin 14 yaşındaki bir çocukla cinsel ilişkiye girmesini kaldıramayan yaşları 13 ve 14 olan iki çocuğun durumu babalarına anlatmasıyla ortaya çıktı.

"DEFALARCA İLİŞKİYE GİRDİK"

Durumu öğrenen babanın eski karısını polise ihbar etmesi üzerine, öğretmen tutuklandı. Öğretmenin ilişkiye girdiği öğrenci polise verdiği ifadede, Elyse ile 2018 yılının Haziran ayında ilişkilerinin başladığını anlattı. Adı açıklanmayan öğrenci, farklı yerlerde ve evde defalarca ilişkiye girdiklerini söyledi.

45 yaşındaki öğretmen cinsel yolla bulaşan hastalığına rağmen, 14 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye girmesi üzerine tutuklandı

MAHKEMEDE BAŞINI EĞDİ

Ağustos ayında tutuklanan Elyse, mahkemede başını eğerek bir şey söylemedi. Öğrencisi ile ilişkiye girdiğini kabul eden Elyse, 20 yıl hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

Öğrencisiyle ilişkiye giren öğretmen tutuklandı! ile ilgili etiketler ABD Öğrenci Cinsel İlişki
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.