Öğrencilerine 'küçük hewaller' diyen öğretmenin paylaşımı sonrası MEB harekete geçti: Soruşturma başlatıldı!

Siirt'te görevli bir öğretmenin 10 Kasım paylaşımında öğrencilerinden 'küçük hewaller' diye bahsetmesi sosyal medyada pek çok vatandaş tarafından büyük tepkiye yol açmıştı. O öğretmenin paylaşımı sonrası MEB harekete geçti. Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Siirt'in Baykan ilçesinde görev yapan Zeynep Ç. isimli öğretmen sosyal medya hesabından öğrencileriyle ilgili tepki çeken bir paylaşım yaptı.

Öğrencilerine "küçük hewaller" diyen öğretmenin bu paylaşımı sosyal medyada büyük eleştiri aldı. 

"GİDEYİM DE KÜÇÜK HEWALLERDEN MİNİK BİRER KEMALİST YAPAYIM"

Zeynep Ç.'nin paylaşımında, "Neyse son derse gideyim de Atatürk imzalı kolyem ve ajandamla küçük hewallerden minik birer Kemalist yapayım." ifadeleri yer aldı.

İşte o paylaşım:

Öğrencilerine 'küçük hewaller' diyen öğretmenin paylaşımı sonrası MEB harekete geçti: Soruşturma başlatıldı!

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öğrenci velileri ve sosyal medya kullanıcıları bu paylaşıma tepki gösterdi. Tepkilere neden paylaşımın ardından Milli Eğitim Müdürlüğü yapılan paylaşımla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öğrencilerine 'küçük hewaller' diyen öğretmenin paylaşımı sonrası MEB harekete geçti: Soruşturma başlatıldı! ile ilgili etiketler Öğretmen Siirt 10 Kasım Atatürk hewal paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.