Öğrencilerin karne alacakları tarih belli oldu! Karneler ne zaman verilecek?

Son dakika haberine göre, öğrenciler 2020-2021 öğretim yılı karne tarihleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın son dakika açıklamasına göre karneler ne zaman verilecek sorusunun yanıtı da belli oldu.

18 Haziran 2021 günü Türkiye genelinde öğrenciler karneleri alabilecek. Karneler ne zaman verilecek, karneler ne zaman alınacak soruları, Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklamssına göre belli oldu.

KARNELER NE ZAMAN VERİLECEK?

Türkiye genelinde öğrenciler, 2020-2021 eğitim öğretim yılı karnelerini 18 Haziran'da alabilecek; 2 Temmuz'a kadar okullardaki telafi programına isteğe bağlı olarak katılabilecek.

Öğrencilerin karne alacakları tarih belli oldu! Karneler ne zaman verilecek? ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanlığı karneler ne zaman verilecek karneler ne zaman alınacak 2020-2021 öğretim yılı karnesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.