Öğrencileri taşıyan servis devrildi: 1 öğrenci öldü, 5 yaralı var

Şanlıurfa'da öğrenci servisi devrildi. Kazada 15 yaşındaki 1 lise öğrencisi hayatını kaybetti. Servis sürücüsü ve 4 öğrenci yaralandı.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesine bağlı kırsal Gerdek Mahallesi yakınlarında öğrenci servisi kaza yaptı. Bozova ilçe merkezinden öğrenci alan Mustafa K.‘nin kullandığı 80 EH 737 plakalı servis minibüsü, Gerdek Mahallesi'ne bağlı Çinpolat mezrasına giderken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazada sürücü ve 6 öğrenci yaralandı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla Bozova Devlet Hastanesine kaldırdı.

Öğrencileri taşıyan servis devrildi: 1 öğrenci öldü, 5 yaralı var

Hastanede tedavi altına alınan 15 yaşındaki lise öğrencisi İrem Çevik yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavileri devam ederken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Öğrencileri taşıyan servis devrildi: 1 öğrenci öldü, 5 yaralı var ile ilgili etiketler Şanlıurfa okul servisi kaza İrem Çevik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.