Öğrencilere şiddet davasında yeni görevlendirme

Siirt'in Şirvan ilçesinde öğrencilere şiddet uygulayan öğretmenin davası için 5 müfettiş görevlendirildi. Milli Eğitim Müdürlüğü okulda ücretli olarak görev yaptığı belirlenen öğretmenin görevine son verildiğini açıkladı.

Siirt'te 13 Ocak'ta meydana gelen şiddet olayı tüm Türkiye'nin dikkatini çekti. O tarihten itibaren basına sızan olayla ilgili yeni bir çalışma başlatıldı.

ÖĞRENCİLERE SOBA MAŞASIYLA ŞİDDET UYGULADI

13 Ocak’ta yaşanan olay, Şirvan ilçesine bağlı Demirkapı köyündeki ilkokulda meydana geldi. Sınıf öğretmeni A.K., iddiaya göre, öğrencileri B.Ç. (7), Ç.G. (9) ve M.Ç.'nin (9) vücutlarının çeşitli yerlerini sıcak soba maşası ile yaktı.

Öğrencilere şiddet davasında yeni görevlendirme

5 MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ

Ailelerin suç duyurusunda bulunmasının ardından A.K. açığa alındı. Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü de olayla ilgili inceleme başlattı. Müdürlük tarafından görevlendirilen 5 müfettiş, incelemede bulunmak üzere köye gitti.

GÖREVİNE SON VERİLDİ

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü okulda ücretli olarak görev yaptığı belirlenen öğretmenin görevine son verildiğini açıkladı.

Siirt Milli Eğitim Müdürlüğü'nden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Pervari İlçesi Karşıkaya Köyü okulu öğretmeninin öğrencinin saçını çekip tokatlaması ile ilgili olarak;öğretmenin ücretli olarak görev yaptığı tespit edilmiş olup görevine son verilmiştir. Söz konusu öğrenci için rehber öğretmen ile psikolojik destek sağlanmıştır."

Öğrencilere şiddet davasında yeni görevlendirme ile ilgili etiketler Siirt soba Okul
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.