Öğrencilerden karantinadakilere duygulandıran not

Yurt dışından gelen Türkler için hazırlanan karantina yurduna giden vatandaşlar, öğrenciler tarafından dolaba bırakılan bir notla karşılaştı. Notu, sosyal medya hesabından paylaşan Gençlik Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, "Allahın izniyle milletimiz bu sınavdan da güçlenerek çıkacaktır." dedi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yurt dışından getirilen Türk vatandaşları 14 gün boyunca karantina altında tutuluyor.

Avrupa’dan getirilenler için İstanbul’da üç Kocaeli de ise bir öğrenci yurdu boşaltılarak karantina merkezi haline getirildi.

İstanbul’da yurt dışından getirilen vatandaşların karantinada kaldığı yurtlardan biri olan Başakşehir Kanuni Sultan Süleyman Yurdu’nda karantina altına vatandaşlar ilk geceyi geçirdi.

"BİZDEN SİZE HELALDİR GÖNÜL RAHATLIĞIYLA YİYEBİLİRSİNİZ"

 Öğrenciler tarafından dolaba bırakılan bir notla karşılaşan vatandaşlar notun fotoğrafını çekti.

"Bizden size helaldir gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz" yazan notu, sosyal medya hesabından paylaşan Gençlik Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, "Allahın izniyle milletimiz bu sınavdan da güçlenerek çıkacaktır. Kanuni Sultan Süleyman Yurdu öğrencileri “yurtdışından gelen misafirlerimiz” için bırakmışlar..." ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden karantinadakilere duygulandıran not

Öğrencilerden karantinadakilere duygulandıran not ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı Karantina yurt not
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.