Öğrenciler soğuktan korunmak için halay çekiyor!

Erzurum'da ilkokul öğrencileri üşümemek için ilginç bir yönteme başvurdu. Öğrenciler ders aralarında koridorda halay çekerek soğuklardan korunuyor.

Erzurum'un Oltu ilçesindeki Karabekir İlkokulu yönetimi bölgedeki soğuk havayla mücadele için ilginç bir yöntemi uygulamaya koydu. Karabekir İlkokulu öğrencileri teneffüslerde bahçeye çıkıp hasta olmasınlar diye okulun koridorlarında halay çekiyorlar.

s-92af0f7fda38ea495b37dcafac375f1d44eafb39

HALAYLI ÇÖZÜM

Okul yönetimin uygulamasına göre teneffüslerde dışarı çıkmayan öğrenciler, istek yaptıkları müzikler eşliğinde halay çekiyor.

Okul Müdürü Ergün Tanrıverdi, uygulama öncesinde öğrencilerin bütün uyarılara rağmen dışarı çıktığını ve hasta olduklarını söyledi: "Kışın hava sıcaklığı sıfırın altına düşüyor. Çocuklar okul bahçesine çıkıp oynayınca üşütüp, hasta oluyorlardı. Biz de böyle bir yöntem bulduk. Artık öğrenciler bahçede değil, okul koridorunda oynuyor."

s-f536cb36381139e1dc0c5a917c3e1ec698462208_1

Öğrenciler çalan müzik eşliğinde öğretmenleri ile birilikte halay çekip stres atıyor. Uygulamada memnun olduklarını söyleyen öğrenciler ise, "Artık hasta olmuyoruz" diyor.

Öğrenciler soğuktan korunmak için halay çekiyor! ile ilgili etiketler Erzurum halay soğuk karabekir ilkokulu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.