Öğrenciler rektör vekilinin makamını basmaya çalışınca arbede çıktı

Doğuş Üniversitesi eğitim ücretlerini protesto eden bir grup öğrenci, rektör vekilinin makamını basmaya çalıştı. Öğrenciler Genel Sekreterlik makamını da basmaya çalışırken arbede çıktı. Yaşanan arbede sonrası öğrenciler güvenlik personeli tarafından engellendi. O anlar güvenlik ve cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'daki Doğuş Üniversitesi eğitim ücretlerini protesto etmek amacıyla iki gün boyunca Dudullu Yerleşkesine gelen bir grup öğrenci, öğrenci konseyi ile grubu temsil eden öğrenciler rektörlük ve genel sekreterlik makamıyla görüştü.

Yapılan ücret güncellemeleri hakkında bilgilendirilen öğrenciler daha sonra rektör vekilinin makamına girmek istedi. Öğrenciler ile güvenlik personelleri ve idari personeli arasında arbede yaşandı.

Öğrenciler Genel Sekreterlik makamını da basmaya çalışırken güvenlik personeli tarafından engellendi. O anlar güvenlik ve cep telefonu kamerasına yansıdı.

İHA

Öğrenciler rektör vekilinin makamını basmaya çalışınca arbede çıktı ile ilgili etiketler İstanbul Doğuş Üniversitesi rektörlük baskını öğrenci protestosu arbede eğitim ücretleri protestosu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.