Öğrenci servisi ile halk otobüsü çarpıştı! Şoför hüngür hüngür ağladı... Çok sayıda yaralı var...

Gaziantep'te öğrenci servisi ile özel halk otobüsü feci şekilde çarpıştı. Korkunç kaza sonrası servis şoförü hüngür hüngür ağlarken 14 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kaza şokuyla ağlayan öğrenci velilerini ise polisler güçlükle sakinleştirdi. İşte o anlar...

Gaziantep'in Şehirgösteren Mahallesi Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi önünde korkunç bir kaza meydana geldi. 

ÖĞRENCİ SERVİSİ ÖZEL HALK OTOBÜSÜNE ÇARPTI

İddiaya göre, 27 S 0184 plakalı öğrenci servisi, dönüş alacağı esnada önüne çıkan 27 H 0658 plakalı özel halk otobüsüne çarptı. Süratli olan halk otobüsü çarpışmanın etkisiyle devrilerek yan yattı.

Öğrenci servisi ile halk otobüsü çarpıştı! Şoför hüngür hüngür ağladı... Çok sayıda yaralı var...

FAZLA YOLCUNUN OLMAMASI FACİAYI ENGELLEDİ

Halk otobüsünün içinde fazla yolcunun olmaması facianın önüne geçerken servisteki öğrenciler ile şoför şok geçirdi. Kazada çoğu öğrenci 14 kişi hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Öğrenci servisi ile halk otobüsü çarpıştı! Şoför hüngür hüngür ağladı... Çok sayıda yaralı var... - Resim : 2

YARALI ÖĞRENCİLERE İLK MÜDAHALEYİ ÇEVREDEKİLER YAPTI

Kazada yaralanan öğrencilere ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Sağlık ekipleri, kazada yaralanan kişileri ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.

SERVİS ŞOFÖRÜ HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Kaza sonrasında şok geçiren servis şoförü hüngür hüngür ağladı. Ağlayan şoförü yanındaki arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Kazayı duyar duymaz olay yerine gelen telaşlı öğrenci velileri de büyük şok yaşadı.

Öğrenci servisi ile halk otobüsü çarpıştı! Şoför hüngür hüngür ağladı... Çok sayıda yaralı var... - Resim : 3

ÖĞRENCİLERİN DURUMU İYİ

Birçok veli gözyaşlarını tutamazken ağlayan velileri trafik polisleri sakinleştirdi. Öğrencilerin durumunun iyi olduğunu söyleyen polisler, velileri teskin etti. Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Öğrenci servisi ile halk otobüsü çarpıştı! Şoför hüngür hüngür ağladı... Çok sayıda yaralı var... - Resim : 4

Öğrenci servisi ile halk otobüsü çarpıştı! Şoför hüngür hüngür ağladı... Çok sayıda yaralı var... - Resim : 5

Öğrenci servisi ile halk otobüsü çarpıştı! Şoför hüngür hüngür ağladı... Çok sayıda yaralı var... ile ilgili etiketler Gaziantep Şoför Minibüs servis öğrenci servisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.