Öğrenci Evi 1. bölüm full izle!

Öğrenci Evi 1. bölüm izle! Exxen platformunda yayınlanan Öğrenci Evi 1. bölüm izle bağlantısı tek parça TV 8 ekranlarında bu akşam yayınlanacak. Peki, Öğrenci Evi dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Öğrenci Evi 1. bölüm izle linki merak ediliyor. Exxen'in gençlik dizisi bu akşam TV8'de ekrana gelecek. Öğrenci Evi 1. bölüm izle bağlantısı tek parça TV8 canlı yayınında olacak. Başrollerinde Bertan Asllani, Baran Bölükbaşı, Samet Kaan Kuyucu, Ceren Balcı, Dilara Gül Demiral, Ozan Güçlü, Merve Nur Bengi, Zülal Sude Güler, Serra Pirinç bulunuyor. Peki, bu dizinin konusu nedir, oyuncuları ve karakterleri kimler?

ÖĞRENCİ EVİ 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EXXEN ÖĞRENCİ EVİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncu kadrosunda, TV dünyasının genç ve yetenekli isimleriyle ilk oyunculuk denemesi olan internet fenomenlerinden Bertan Asllani, Baran Bölükbaşı, Samet Kaan Kuyucu, Ceren Balcı, Dilara Gül Demiral, Ozan Güçlü, Merve Nur Bengi, Zülal Sude Güler, Serra Pirinç bulunuyor.

Öğrenci Evi 1. bölüm full izle!

EXXEN ÖĞRENCİ EVİ KONUSU NEDİR?

Tims&B'nin yapımcısı olduğu dizinin yönetmen koltuğunda benzer hikayeleriyle tanınan yönetmen Doğa Can Anafarta oturuyor. Dört ev arkadaşı öğrencinin ve etrafındakilerin yaşadıklarının anlatılacağı Öğrenci Evi'nin fragmanı dikkat çekti.

Öğrenci Evi 1. bölüm full izle! ile ilgili etiketler TV8 öğrenci evi 1. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.