OGM personel alımı sonuçları açıklandı mı? Personel alımı sözlü sınavı ne zaman?

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün (OGM) yapacağı yaklaşık 5 bin personel alımı için başvuruları 12 Eylül- 23 Eylül tarihleri arasında kabul edilmişti. OGM personel alımları e devlet üzerinden gerçekleştirildi. Başvuru yapanlar heyecanla OGM sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki, OGM personel alımı sonuçları açıklandı mı? Personel alımı sözlü sınavı ne zaman? Detaylar haberimizde...

Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı olan Orman Genel Müdürlüğü'nün (OGM), sözleşmeli orman muhafaza memuru ve orman mühendisi alımı yapacağını duyurmuştu. 12 Eylül Perşembe günü başlayan OGM personel alımı başvuruları 23 Eylül tarihinde sona erdi. Başvuruların sona ermesiyle birlikte gözler OGM personel alımı başvuru sonuçlarına çevrildi. Birçok kişi merakla sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki, OGM personel alımı sonuçları açıklandı mı?  Personel alımı sözlü sınavı ne zaman? Detaylar haberimizde...

OGM personel alımı sonuçları açıklandı mı? Personel alımı sözlü sınavı ne zaman?

OGM PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

OGM personel alımı sonuçları 3 Ekim 2019 tarihine kadar http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile öğrenebilecektir. Ayrıca posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır. Sözleşme imzalamaya hak kazanan adayların ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde Genel Müdürlüğümüze başvurması gerekmektedir. 

- Sözleşme yapmaya hak kazandığı halde verilecek süre içerisinde müracaat etmeyenler,
- Sözleşme imzalandığı halde verilen süre zarfında göreve başlamayanlar,
- İlanda belirtilen şartları taşımadığı sonradan tespit edilenler,
- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması tahkikatı olumsuz sonuçlananlar,
yerine, sıraya göre en yüksek puanlı adaydan başlanılmak suretiyle sırasıyla sözleşme yapılmak üzere çağırılacaktır.

KPSS'de yüksek puan almak, ilanda yer alan sözleşmeli pozisyona yerleştirmede tek başına hak kazandırmaz. Pozisyon için belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır. Yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden değerlendirmeye alınmayan adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecektir.

PERSONEL ALIMI SÖZLÜ SINAVI NE ZAMAN?

Sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylar 27.10.2019 tarihine kadar http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile durumlarını öğrenebilecektir.

Sözlü ve uygulamalı sınav yeri ve zamanı 27.10.2019 tarihine kadar www.ogm.gov.tr. internet adresinde ayrıca ilan edilecektir.

Adaylar sınava gelirken yanlarında;

Fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesini (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport) bulundurmak zorundadır.

OGM personel alımı sonuçları açıklandı mı? Personel alımı sözlü sınavı ne zaman? ile ilgili etiketler Tarım ve Orman Bakanlığı 2019 Sınav Orman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.